معمولا انسانها در شرایط بحرانی و سخت کنترل کمتری بر روی احساسات خود دارند. چرا که در این شرایط تصمیم گیری منطقی سخت میشود و ناخواسته رفتارهایی از انسانها سر میزند که میتواند نقش مخربی در سلامت ارتباط با اطرافیان را داشته باشد. اسباب کشی را به جرات میتوان جز یکی از همنان شرایط بحرانی و پرفشار محسوب کرد. شرایطی که میتواند کنترل افراد یک خانواده را روی رفتارشان تحت تاثیر قرار دهد و بین آنها ایجاد تنش کند. در این مطلب از ایزی پک قصد داریم به راههایی که برای حفظ آرامش محیط خانه برای خانواده ها وجود دارد بپردازیم امیدواریم نقش موثری حفظ حق مسلم هر خانواده یعنی آرامش داشته باشد.
دقیقه نودی نباشید!
یکی از اصلی ترین دلایلی استرس به سراغ ما انسانها میآید کمبود وقت است. در لحظههایی که زمان محدود است و کارها انجام نشده زیاد. اینجاست که استرس به سراغمان میآید و در کنار تاثیر گذاشتن منفی روی کیفیت کار، رفتار ما را نیز تحت تاثیر قرار میدهد و آرامش را از دل ما میبرد.
اما چاره کار چیست؟ بهترین راه حل در چنین مواقعی شروع سریعتر کارهاست. یعنی شما از چند روز قبل از موعد اسباب کشی میبایست به اتفاق سایر اعضای خانواده فرآیند اسباب کشی را آغاز کنید. این شروع سریع تر کارها به شما کمک میکند تا مسیر اثاث کشی شما با آرامش بیشتری طیی شود تا مبدا به لحظهای برسیدید که وقت تنگ و کارها زیاد.
روی کمک دوستان خود حساب کنید!
هرچند اسباب کشی به ظاهر پدیده سخت و پر زحمت است اما انجام به شکل دورهمی و با کمک دوستان هم شیرینیهای خاص خودش را دارد. از طرفی حضور بقیه دوستان میتواند نقش موثری در ارتقا سرعت اثاث کشی و جمع شدن راحتتر کارها داشته باشد و نگذارد همه فشار اثاث کشی منزل روی دوش تعداد محدودی از افراد باشد. هرچند بهترین راه حل برای اسباب کشی سپردن کارها به دست افراد متخصص است. اما به کمک دوستان هم میتوان بخشی از کارها را با آرامش کامل پیش برد.
نگذارید هزینهها از کنترل خارج شوند
یکی از اتفاقاتی که میتواند فشار سنگینی به ذهن ما وارد کرده و آرامش درونی ما را بهم بریزد، مشکلات مالی است. مخصوصا وقتهایی که احساس میکنیم کنترل هزینهها از دستمان خارج شده و ثمره تلاش کاری ما به راحتی هرچه تمام تر تنها باید سو مدیریت نیست و نابود شده. فرآیند جابهجایی منزل را به هیچ عنوان نمیتواند یک پدیده کم هزینه به شمار آورد. چرا که از یک سمت هزینه تهیه خانه است و از طرف دیگر ترس آسیب دیدن و وسایل و پرداخت بهای خراب شدن آنها.
فکر میکنید چطور میتواند هزینهها را مدیریت کرد که کنترل شما خارج نشود و اخلالی در آسایش فکری شما ایجاد نکند.
در چنین مواقعی بهترین کار سپردن اسباب کشی به شرکتهایی است که تجربه کافی در این زمینه دارند دغدغه اصلی آنها گرفتن پول از مشتری نیست. از طرفی برخی از شرکتهای اثاث کشی مثل ایزی پک قبل شروع اسباب کشی مبلغ قطعی و نهایی را اعلام میکند. این آگاهی از قیمت و ثابت بودن آن میتواند دست شما در برنامه ریزیهای مالیتان را بازبگذارد تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.
نگذارید انجام همه کارها بر عهده یک نفر باشد
از زیر کار درفتن و سپردن همه کارها به دست یک نفر هم کار غیر اخلاقی است و هم کیفیت اسباب کشی منزل شنا را پایین میآورد. از طرفی بهتر است تا تمامی اعضای خانوادهخ در جریان کارها و محتوای کارتنها قرار بگیرند. این کار نقش مفیدی در جلوگیری از مشکل گم شده وسایل بعد از اثاث کشی ایفا میکند. به این دلیل که بیشتر افراد خانواده از وضعیت وسایل خودشان باخبرند و نمیتوانند در گم شدن احتمالی آنها تنها یک نفر را مقصر بدانند.
خودتان را خسته نکنید
شاید شما مجبور باشید هر روز با وجود خستگی بعد از کار روزانه دست به کار بسته بندی وسایل منزل برای اسباب کشی شوید. طبیعی است که با این شرایط خستگی شدیدی به سراغ شما بیآید و روی ذهن و رفتار شما تاثیر منفی بگذارد. بهترین کار این شرایط انجام خوردخورد کارها و همچنین کمک گرفتن از بقیه اعضا خانواده است. مشکلی که بعضی از افراد خانواده به خصوص مادران دارند این است که نمیتوانند یا شاید دوست ندارند از بقیه افراد کمک بگیرند و اثاث کشی خود را وقتی ایمن و با کیفیت میدانند که انجام تمامی کارها بر عهده خودشان باشد.
بدون شک این یک تصور اشتباه است که میتواند فشار چند جانبهای به یک نفر وارد کند آسایش را از او بگیرد. ضمن اینکه یادتان باشد خستگی بیش از حد از اسباب کشی ظرفیت افراد را پایین میآورد. انگار افراد خسته زود جوشتر و عصبیتر هستند.
بسته بندی اصولی را جدی بگیرید
آسیب دیدن وسایل صرفا یک ضرر مادی نیست. بلکه میتوامد تا مدتها یک فشار روحی روانی برای شما ایجاد کند.برای مثال یک گلدان یادگاری را در نظر بگیرید که با سهل انگاری در بسته بندی و جابهجای میشکند و از بین میرود. در چنین شرایطی ناخواسته همه افراد خانواده به دنبال مقصر میگردند و این اتفاق به اتفاق بدون شک میتواند باعث ایجاد تنش بین اعضای یک خانواده شود.
اما بهرهگیری از یک بستهبندی اصولی هم از ایجاد آسیبهای مالی جلوگیری میکند و هم مانع بروز تنشهای درون خانوادگی میشود بنابراین بهتر است در هنگام بستهبندی سهلانگاری را کنار گذاشته و با استفاده از تجهیزات مرغوب مثل کارتن اسباب کشی ، چسب پهن ، پلاستیک حبابدار و … اثاثیه منزل را به شکلی اصولی بسته بندی کنید.
برای جا افتادن در منزل جدید به خودتان فرصت دهید
برخی از افراد نمیتوانند به راحتی با محیط جدید خانه خود کنار بیآیند و این اتفاق باعث میشود برای مدتی یک رفتار عصبیتری نسبت به قبل با افراد خانواده داشته باشند. بهترین چاره برای این افراد گذر زمان است تا پس از گذشت یه مدت نه چندان بلند به منزل جدید خود عادت کرده و آرامش قبل خود را بدست بیآورند
کلام آخر
در این مطلب از ایزی پک سعی بر این داشتیم تا به راههایی که برای حفظ آرامش در محیط خانه میتوانند موثر باشند بپردازیم. آرامشی که مجموعه ایزی پک در طی این سالهای تمامی تلاش خود را برای حفظ آن انجام داده تا مبادا زندگی خانوادههای ایرانی درگیر تنش و اضطراب شود.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!