آسیب های متداولی که در اسباب کشی به بدن وارد می شود و راه های پیشگیری از آن!

دغدغه‌های اسباب کشی محدود به سالم رسیدن وسایل از منزل قدیم به منزل جدید نیست. از آن جایی که فرآیند اسباب کشی در گروه فرآیند‌های فیزیکی قرار می‌گیرد، احتمال بروز آسیب‌های جسمی در بدن افرادی که درگیر این پدیده پر دردسر می‌شوند هم وجود دارد. چرا که تمامب مراحل آن از بسته بندی اثاثیه منزل تا جا به جایی و چیدمان مجدد آن‌ها باعث درگیری ما با حرکات سنگین و پرفشاری می‌شود که در صورت بی‌توجهی به یکسری نکات در این پروسه می‌تواند آسیب‌های مختلفی را به بدن ما وارد کند.

در این مقاله از ایزی پک بلاگ سعی کردیم در کنار نام بردن از آسیب‌هایی که در اسباب کشی می‌توانند ما را درگیر کنند، به راهکار‌هایی برای  پیشگیری از آن‌ها نیز بپردازیم. امیدواریم این مقاله نقش موثری در جلوگیری هرگونه آسیب احتمالی در اثاث کشی برای شما و دوستانتان داشته باشد.

قبل از شروع اسباب کشی با یک برنامه ریزی دقیق از استرس خود بکاهید

سعی کنید حتما قبل از شروع مراحل اسباب کشی منزل ، همه چیز را پیش بینی کنید. برای مثال ابعاد وسایل خود را با ابعاد فضای خانه جدید مقایسه کنید. تنگ بوده راه پله‌ها یا کوتاه بودن چهار چوب‌ها از جمله مشکلاتی هستند که در صورت مواجهه ناگهانی با آن‌ها می‌تواند برای ششما بحران‌های ذهنی مختلفی را ایجاد کند. بنابراین سعی کنید قبل از شروع اثاث کشی همه چیز را برسی کرده و برای انجام‌ کارها به بهترین شکل برای آن برنامه ریزی کنید.

با اصولی بسته بندی کردن اثاثیه از کمر درد جلوگیری کنید

برخی از اثاثیه منزل مثل کتاب‌ها، ظروف چینی و بلور و … از وزن بالایی برخوردارند که تجمیع همه آن‌ها در یک کارتن بسته بندی اسباب کشی می‌تواند در موقع بلند کردن دردسر ساز شود و آسیب‌های متعددی به بدن شما وارد کند. بنابراین بهتر است کارتن‌های اسباب کشی را به صورت اصولی پرکنید تا وزنی بیش تر از توان شما پیدا نکرده و در هنگام جا به جایی فشار کمتری به بدن شما وارد شود.

از بلند کردن وسایل سنگین جدا خودداری کنید

اصلی ترین آسیبی که در طی یک اسباب کشی منزل می‌تواند به بدن شما وارد شود ایجاد کمر درد است. دلیل اصلی بروز این آسسیب غیر اصولی بلند کردن وسایل مختلف در طی اسباب کشی منزل می‌باشد. برای جلوگیری از این مشکل راه کار‌های مختلفی وجود دارد که به چندتا از مهم ترین  آن‌ها خواهیم پرداخت.

آسیب های متداول اسباب کشی

1-کمک گرفتن از نیرو‌های متخصص

تصور اینکه می‌توانید تمام کار‌های اسباب کشی خانه را به تنهایی انجام دهید از ذهن خود پاک کنید. در چنین مواقعی استفاده از افراد متخصص می‌تواند کمک بزرگی در جلوگیری از آسیب‌های احتمالی به بدن شما باشد.

2-اصولی بلند کردن وسایل

اگر مجبور شدید خودتان بعضی از اثاثیه را جا به جا کنید، سعی کنید کمر و ستون فقرات خود را ئر حالتی قرار دهید که فشار کمتری به آن‌ها وارد شده و بیشتر فشار به پاها و نانوهای شما وارد شود. بهترین راه برای رعایت این نکنه دوزانو نشستن و صاف گرفتن گردن می‌باشد. با این حرکت ستون فقرات شما در عین تحمل کمترین فشار، بیشترین نیرو را برای جا به جایی تولید می‌کند.

ایمنی سازی شکستنی‎‌ها با چسب مخصوص

شیشه‌های بزرگ و آیینه‌های قدی می‌توانند خطر بزرگی برای شما باشند. بنابراین سعی کنید تمامی شیشه‌های بزرگ مثل شیشه‌های میز ناهار خوری و میز تلویزیون را با استفاده از چسب پهن ایمنی سازی کنید تا در صورت بروز حادثه، خورده ریز‌های آن‌ها باعث ایجاد زخم‌های عمیق در بدن شما نشوند.

استفاده از دستکش را فراموش نکنید

یادتان باشد در حین اسباب کشی خانه دستان شما پرکار ترین عضو از بدن شما خواهند بود و اجسام مختلف و متعددی را لمس می‌کنند که عدم استفاده از پوششی مثل دستکش، آن‌ها در معرض خطرهای جدی مثل خراشیدگی و حتی سوختگی می‌کند. بنابراین سعی کنید دستکش به دستت، ابتدا تا انتهای مراحل اسباب کشی را طی کنید.

استفاده از پلاستیک‌های حباب دار

به هیچ عنوان نقش موثر نایلون‌های حبابدار را از یاد نبرید. این نایلون‌ها و پلاستیک های حبابدار در کنار حفاظت از سلامت اثاثیه شما در حفظ سلامت افرادی که این وسایل را جا به جا می‌کنند هم موثر‌اند مخصوصا در جا به جایی وسایلی که لبه‌های تیزی دارند. نایلون حبابدار هم از لب پر شدن اثاثیه شما جلوگیری می‌کنند هم از خراشیدگی دستتان شما. ضمن اینکه استفاده از این نایلون‌های حباب دار از آسیب دیدگی بدنه وسایل شما هم جلو گیری می‌کند.

راحت ترین لباس‌ها را بپوشید

اسباب کشی منزل را با مهمانی اشتباه نگیرید و راحت ترین لباس‌های خود را بر تن کنید. همه خوب می‌دانید که پروسه اسباب کشی سرشار تحرک‌های بدنی‌ است. بنابراین سعی کنید لباسی بپوشید که دستتان را در انجام فعالیت‌های مختلف باز بگذارد و از طرفی بدن شما را خنک نگه دارد. چرا که تعریق زیاد در هنگام تحرک باعث کلافه شدن خود و اطرفیان شما می‌شود.

آسیب های متداول اسباب کشی

قبل از انتخاب روز اسباب کشی آب و هوا را چک کنید

آگاهی از شرایط آی و هوایی می‌تواند کمک زیادی در کاهش بروز حوادث مختلف در اسباب کشی شما باشد. برای مثال آگاهی از احتمال بارش باران می‌تواند شما از دام بیماری مثل سرماخوردی نجات دهند. ضمن اینکه نقش آب و هوا در حفظ سلامت اثاثیه شما نیز بی‌تاثیر نیست. لذا بهتر است قبل از مشخص کردن تاریخ اسباب کشی شرایط جوی را چک کنید.

استراحت قبل و بعد از اسباب کشی را جدی بگیرید

داشتن خواب کافی یکی از اقداماتی است که نباید تاثیر آن را فراموش کرد. بی‌خوابی و خستگی از جمله اتفاقات مضری است که می‌تواند آرامش فکری و جسمی شما را تا حد زیادی بهم بریزد.آرامشی که در فرآیند اسباب کشی شدیدا برای شما لازم بوده و توانایی فکر کردن شما را بالا می‌برد.

سخن پایانی

در این نوشته از ایزی پک سعی شد تا با ذکر آسیب‌های احتمالی به بدن شما، راهکارهایی برای جلوگیری از این آسیب‌ها مطرح شود. چرا که پدیده اسباب کشی از جمله اتفاقات اجتناب ناپذیری است که در هر موقع از سال می‌تواند ما را درگیر خود کند. بنابراین  لازم است از نکات ریز و درشت مختلفی در این زمینه  آگاه باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!