بیشترین کسی که از جابجایی و اثاث کشی ضربه روحی میخورد، فرزند شماست. تصور کنید کودک شما چندسال است که در این خانه زندگی کرده، مدرسه رفته و با دوستان خودش بازی کرده. حالا شما میاید به این بچه میگویید که قرار است تمام اینها را از او بگیرید. طبیعی است که یکم ناراحتی در او ببینیم، چون بچهها اصولا خجالتی هستند و زمان زیادی طول میکشد تا با شخص جدیدی دوست شوند و به شرایط جدید عادت کنند. خب، حالا چکار کنیم تا اثاث کشی هم برای کودکان ما راحت باشد؟ نگران نباشید تیم تحریریه ایزیپک در این مقاله به آماده سازی کودکان برای اسباب کشی میپردازد، با ما همراه باشید.
کودکتان را مشارکت دهید
سعی نکنید که سر فرزندتان را شیره بمالید و تا آخرین روز جابجایی هیچ حرفی درباره اسباب کشی نزنید! الان دیگه همه بچهها همه چیز را میفهمند پس نه خودتان را خراب کنید نه کودکتان را! از اولین روزی که تصمیم به جابجایی میگیرید سعی کنید حتی برای حفظ ظاهر هم که شده از کودکتان مشورت بگیرید و باهم دنبال خانه بگردید، در انتخاب خانه نظر او را هم بپرسید تا حس کند که کار مهمی دارد انجام میدهد. همین کارها حس مسولیتپذیری را در کودک بیدار میکند که همین کار باعث علاقهمند شدن فرزندتان به اثاث کشی میشود.
اسبابکشی را توضیح دهید
مهمترین نکته در آماده سازی کودکان برای اسباب کشی مطلع ساختن فرزندتان نسبت به این پروسه است. بشینید با کودکتان صحبت کنید و از تمامی مراحل خدمات اسباب کشی باخبرش کنید. مثلا بهش بگویید که باید تمام وسایلتان بستهبندی و مرتب شود، از روز اثاث کشی برایش بگویید که تعدادی نیرو جهت جابجایی وسایل به منزل شما میآیند، حتی نکاتی که در خانه جدید باید رعایت کند هم برایش توضیح دهید، که تا چند روز اول زندگی شما نظم خاصی ندارد.
کلا صداقت کامل را در این مرحله خرج کنید تا فرزند شما هنگام مواجه با این اسباب کشی دچار ترس یا استرس نشود. البته حواستان باشد که اسبابکشی را به یک غول ترسناک تبدیل نکنید!!!
در بستهبندی از آنها کمک بخواهید
اگر کار جمعآوری و بستهبندی وسایل خانه را خودتان انجام میدهید، حتما از فرزندتان هم بخواهید تا خودش لوازم اتاقش را جمع کند. بگذارید از همین سن یادبگیرد که وظیفه خودش را به گردن دیگران نیاندازد! البته شما هم مانند یک جلاد نباشید که با زور و دعوا بچه را در اتاق حبس کنید و تا کارش را تمام نکند بیرون نیاد!
این یک پروسه سخت است و برای ما بزرگسالها که تجربه چندید جابجایی را داشتیم هم کار سخت و حوصله سربری است چه برسد به بچه! به خاطر همین سعی کنید جایزه یا تشویقی درنظر بگیرید که کودکتان به عشق این کادو کارش را تمام کند. یا با کمک هم وسایل را درون کارتن اثاث کشی قرار دهید و پروسه اسباب کشی را به یک بازی تبدیل کنید!
نکات مثبت اسبابکشی را بازگو کنید
در کنار تمام مشکلات جابجایی، پروسه اثاث کشی واقعا یک کار خوب و به جاست. در هرصورت شما محلتان را جابجا میکنید، به یک مکان جدید نقل مکان میکنید و…. خب تمام اینها برای روحیه انسان واقعا مفید است، همینها را با کودکتان درمیان بگذارید. تا جایی که ممکن است سعی کنید اثاث کشی را یک چیز مثبت و با کلی اتفاقهای خوب توصیف کنید تا اگر فرزندتان گاردی در این مورد دارد، کم کم خودش را با نقل مکان به یک خانه دیگر وقف دهد. تمام این موارد به شما در آماده سازی کودکان برای اسباب کشی کمک میکند.
بیشتر بخوانید: روحیه شاد در اسباب کشی ،حتی در این کار طاقتفرسا هم شاد باشید!
به تمام سوالات کودک پاسخ دهید
اسبابکشی یک پروسه نسبتا جدیدی برای کودکان محسوب میشود به همین دلیل تشکیل چندتا علامت سوال در ذهنشان طبیعیست. در این موقع به سراغ شما میآیند تا به این سوالات پاسخ دهید. همانطور که گفتیم با صداقت کامل به پرسشهای آنها پاسخ دهید و تا حدامکان ارتباط خود را با آنها بیشتر کنید. مثلا اگر دیدید که کودک درحال جمع کردن اتاقش است، ازش بپرسید که کمک میخواهد یا نه؟ دقیقا عین آدم بزرگها با او برخورد کنید.
کودکان همیشه در اولویت هستند، حتی در اسباب کشی!
به فکر مدرسه آنها باشید
اگر کودک مدرسهای دارید سعی کنید زمان اسبابکشی خارج از تایم تحصیل آنها باشد، مثلا تابستان که بچهها در تعطیلات هستند. زیرا اگر وسط تحصیل و مدارس باشد کودک شما باید مدرسه خود عوض کند یعنی با تمام دوستان و همکلاسیهایش خداحافظی کند و به کلاسی با همسنهای جدید خودش برود. ببینید، کودک شما چه خوب چه بد به آن مدرسه عادت کرده و با نوع تدریس معلمهای آنجا آشنا شده، با اینکار بچه شما در اوج درس خواندن مجبور میشود به یک محیطی جدید با شرایط جدید وارد شود که حقیقتا برای یک بچه این کار مشکل بزرگی است.
ولی اگر در تابستان جابجا شوید، از اولین روز مدرسه یعنی یک مهر وارد مدرسه جدید میشود که این مورد هم برای فرزندتان سخت است چون بالاخره باید دوستهای جدید پیدا کند، ولی باز تحمل این شرایط راحتتر است. دیگه باید تمام نکات آماده سازی کودکان برای اسباب کشی را رعایت کنید! مگر اینکه خانه جدید شما در همان محل باشد که دیگر نیازی به تغییر مدرسه نیست، در این شرایط وضعیت کلا تغییر میکند.
بیشتر بخوانید: توصیههای جذاب برای اسباب کشی ،به روش سنتی عمل نکنید!
کلام آخر
ما در این مطلب سعی کردیم تا تمام نکات درباره آماده سازی کودکان برای اسباب کشی را برای شما بیان کنیم تا در میان بحبوحه جابجایی دیگر نگران فرزندتان نباشید. شرکت ایزیپک با ارائه خدمات کامل اسبابکشی تمام مراحل جابجایی شما را با بهترین نیروهای ممکن انجام میدهد تا از دغدغه و نگرانیهای شما بکاهد. همچنین با ارائه متریال مقاوم و محکم مانند کارتن اسباب کشی، در ایمن سازی لوازم منزلتان میکوشد تا کوچکترین خسارت به وسایلتان وارد نشود.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!