در هر کاری که دست بگذارید یک عده هستند که اصول اینکار را اشتباه انجام میدهند، بسته بندی اثاثیه منزل هم همین است! من به شما قول میدهم که 90 درصد شما تمام نبایدهای این کار را از بچگی انجام میدهید، حالا در ادامه این مطلب خودتان متوجه این موضوع میشوید. اگر خاطرتان باشد پدران و مادران ما از قدیم الایام یک سری کارهای مربوط به اسباب کشی را بطور معمول با پیروی از پدرانشان انجام میدادند که امروز میدانیم که یک سری کارها اشتباه است! برای مثال شما برای جمع و جور کردن وسایل منزل خود فقط از کارتن اسباب کشی استفاده میکردید و نهایتا یک چسب برای محکم کردن آن میخریدید، ولی امروزه میدانیم که همه این ها فقط چند درصد از سالم ماند وسایل ما را تضمین میکنند و یا کدام یک از ما کارتن ها را علامت گذاری میکردیم تا در خانه جدید مشکلاتی نظیر پیدا کردن وسایل حیاتی پیدا نکینم؟ حال در ادامه به طور کامل به اشتباهات هنگام بسته بندی می پردازیم.
آدرس اینستاگرام ایزی پک (کلیک کنید!): easypack@
بسته بندی بدون برنامه مشخص
یکی از رایج ترین اشتباهاتی که در هنگام اسباب کشی مرتکب میشوید، برنامه نریختن برای انجام کارهای مربوط به اسباب کشی و جابجاییست. مثلا کدام یک از شما در اثاث کشی یک چک لیست یا برنامه ای مشخص برای جابجاییتان درنظر میگرفتید؟ تقریبا هیچکس! ببینید برنامه ریزی در هرکاری یک مسیر مشخصی را برای شما می سازد که با پیروی از آن می توانید وظایف خود را سر وقت و به نحو احسن انجام دهید.
بسته بندی در روز اسباب کشی
“بعدا”کلمه خطرناکیست، چرا که باعث می شود کارهای شما رو هم انباشته شود و دیگر هیچ وقت به سراغش نروید. وقتی هنگام بسته بندی وسایل خانه میگویید بعدا انجام میدهم، یک دفعه مشاهده میکنید که شما ماندید و حجم عظیمی از کارهای انجام نشده! به همین خاطر پیشنهاد میکنیم که دست دست نکنید و تمام وظایف مربوط به بسته بندی را از دو هفته قبل از اسباب کشی شروع کنید.
دسته بندی نکردن اثاثیه
خیلی از افراد فکر میکنند که دسته بندی وسایلشان یک کار بیهودهایست که وقت آنها را تلف میکند. با خودشان میگویند ما که قرار است همه کارتن ها را باز کنیم چرا باید دسته بندیشان کنیم؟ خب این طرز فکر به کل اشتباه است! خودتان درنظر بگیرید که اگر بدانید که کدام کارتن مخصوص کجای خانه است، کارتان راحتر نمیشود؟ پس قبل از جمع آوری، اول مشخص کنید که کدام یک از وسایل برای کجاست!
استفاده نکردن از متریال مناسب
قبل از شروع، متریال بسته بندی خود را با بهترین کیفیت تهیه کنید.. اصولا هیچکدام از ما زیاد به ابزارهای بسته بندی اهمیت نمیدهیم و آخر جابجایی شاهد آسیب دیدن لوازم منزل خود هستیم. به همین منظور عادت بد اسباب کشی را کنار بگذارید و اول از همه برای ایمن کردن جابجایی خود هزینه کنید تا بعدا مجبور به تهیه یا تعمیر اثاثیه منزلتان نباشید.
بیشتر بخوانید: نحوه بسته بندی آشپزخانه ،جمع کن و جابجا شو!
پوشاندن فصای خالی درون کارتن اسباب کشی
هیچ وقت به این موضوع فکر نکرده بودید که پر یا خالی بودن کارتن اثاث کشی چقدر در حمل وسایل اهمیت دارد! اصولا ما در جمع کردن وسایل هر کارتنی را پر میکنیم به این دقت نداریم که حتما کارتن اسباب کشی ما پر شود، یعنی وقتی خرده ریزهایمان را درون کارتن گذاشتیم درب آن را میبندیم و دیگر به فضای خالی آن دقت نمیکنیم. اگر وسایل شما تا ارتفاع کارتن بالا نیاید، مقاوت کارتن تقریبا نصف میشود و اگر کارتن کوچکتری روی آن قرار دهید میبینید که درب کارتن زیری به داخل کارتن متمایل میشود. همین امر احتمال آسیب دیدن اثاثیه منزلتان را بالا میبرد، همچنین اگر جعبه بسته بندی زیاد تکان بخورد تمامی محتویات درون آن با وجود فضای خالی کارتن ها به اینور و آنور می رود که صدمه دیدن آن ها حتمیست.
لیبل نزدن کارتن ها
بیشتر افراد فکر میکنند که چون حافظه قوی دارند دیگر نیازی به علامت گذاری روی کارتن ها ندارند! ولی دقت کنید که شما این همه کار انجام دادید و خسته و کوفته به منزل جدید میروید، از کجا یادتان هست که کدام کارتن مخصوص کجاست؟ شما که از کودکی درگیر این فرآیند بودید یادتان هست که خانواده ما یک گوشه کارتن را باز میکردند تا محتویات داخل آن را ببیند و بعد شروع به چیدمان کنند؟ خب وقتی الان این متریال وجود دارد چرا نباید از آنها استفاده کرد؟
استفاده تنها از یک سایز کارتن
اشتباه دیگری که ما در هنگام اسباب کشی مرتکب میشویم تهیه کردن تنها یک سایز کارتن است و تمام وسایلمان را داخل این کارتن قرار میدهیم و اصلا به این فکر نمیکنیم که نحوه بسته بندی کتاب با وسایل شکستنی فرق دارد! مثلا اگر کارتن شما فقط سایز بزرگ باشد، نمیتوان کتاب یا عتیقجات خود را درون آن بگذارید، زیرا اگر تمامی کتاب های شما داخل کارتن بزرگ قرار گیرد جابجایی آن تقریبا غیرممکن میشود و علاوه بر سنگین شدن آنها امکان پاره شدن کارتن از قسمت پایین وجود دارد. عتیقجات هم همین است! اگر تعداد زیادی اثاثیه درون کارتن بگذارید، جابجایی آن دشوار میشود و امکان آسیب دیدن به آن ها هم وجود دارد.
بیشتر بخوانید: بسته بندی لوازم الکتریکی ،با دستگاههای جدید بلدی چطوری رفتار کنی؟
بسته بندی نکردن تمام لوازم خانه
خیلی ها به اشتباه فکر میکنند برخی از لوازم نیاز به بسته بندی ندارند و روز اسباب کشی داخل یک کارتن میگذارند و آن ها را به دست نیروهای حمل میسپارند. ولی اینکار اشتباه است! بحث آسیب دیدن و شکسته شدن آن ها به کنار، امکان دارد در جابجاییتان گم و گور شود. پس سعی کنیم تمامی لوازم از کوچک گرفته تا بزرگ را بطور استاندار بسته بندی کنیم.
تو ایزی پک بهترین راه رو برای شروع یک اسباب کشی استاندارد نشونتون میدیم!
برای مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیر! 22730100
کلام آخر
ببینید تمام این روش ها نکاتیست که ما در طول سالهای کاری خود با آنها مواجه شدیم و با درنظر گرفتن شرایط زندگی هر فرد ایرانی این نکات را بیان کردیم تا خودتان به تنهایی بتوانید استانداردترین و اصولی ترین اسباب کشی را داشته باشید. ناگفته نماند که تیم بسته بندی ایزی پک با توجه به آموزش هایی که دیدند یکی از بهترین و استانداردترین اثاث کشی ممکن را برای شما رقم میزنند و با دانشی که در این زمینه دارند، تمام پیچ و خم های این راه را بلدند تا از آسیب دیدن به وسایل قیمتی شما جلو گیری کنند.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!