امروز با پیشرفت تکنولوژی و ازدیاد لوازم هوشمند و الکتریکی، تعداد این وسایل در خانه ما هم رو به افزایش است. لوازم الکتریکی علاوه بر جنبه زینتی، جنبه کاربردی بسیاری زیادی نیز دارند به همین منظور تمام تلاشمان را میکنیم تا در حفظ و نگهداری آن کوشا باشیم. حالا اگر اسباب کشی داشته باشیم و بخواهیم به منزل جدید جابجا شویم، باید تمام حواسمان را جمع کنیم تا کوچکترین خسارتی به این اثاثیه وارد نشود. در این اوضاع اقتصادی خرید یک قطعه الکترونیکی کوچک هم هزینه زیادی دارد چه برسد به تهیه کردن یک وسیله نو! به همین دلیل در این مطلب به بسته بندی لوازم الکتریکی میپردازیم تا به شما در عدم خسارت به وسایل الکتریکی کمک کنیم، با ما همراه باشید.
5 راه برای بسته بندی وسایل
- از تمام فایل های الکترونیکی خود نسخه پشتیبان (Back-up) تهیه کنید.ک
- روی تمام سیمکشیهای وسایل برچسبی جهت شناسایی بزنید و قبل از جدا کردن آنها از دستگاه، از نوع سیم کشی عکس بگیرید.
- جوهر پرینتر را از دستگاه خارج کنید و تمام کابلها را از پرینتر جدا کنید.
- برای جمع کردن وسایل الکتریکی حتما از کارتنها ارجینال خودشان استفاده کنید.
- متریال بسته بندی را از قبل تهیه کنید.
از تمام فایل های الکترونیکی خود نسخه پشتیبان (Back-up) تهیه کنید – از تمامی فایلهایی که نمیتوانید ریسک از بین رفتنشان را قبول کنید، یک کپی به عنوان پشتیبان تهیه کنید. از فلش مموری، هارد اکسترنال، فضای ابری و سایر روشهایی که خودتان میدانید استفاده کنید تا مشکلی در این باره نداشته باشید.
روی تمام سیمکشیهای وسایل برچسبی جهت شناسایی بزنید و قبل از جدا کردن آنها از دستگاه، از نوع سیم کشی عکس بگیرید – همیشه سیم و کابلهای وسایل را با کمک رنگ یا برچسبهایی جهت شناسایی آنها در منزل جدید، متمایز کنید. همچنین قبل از باز کردن وسایل، یک عکس از سیمکشی آن بگیرید تا در محل جدید هنگام اتصال مجدد آنها به برق با مشکلی مواجه نشوید.
جوهر پرینتر را از دستگاه خارج کنید و تمام کابلها را از پرینتر جدا کنید – در جابجایی بطور حتم دستگاه شما یک مقدار اینور و اونور میشود و امکان دارد در صورت پر بودن مخزن پرینتر، جوهر به داخل دستگاه و به سخت افزار آن هم نفوذ کند.
برای جمع کردن وسایل الکتریکی حتما از کارتنها ارجینال خودشان استفاده کنید – این راه یکی از ایمنترین راه ها برای بسته بندی و حمل و نقل وسایل شناخته میشود، همچنین میتوانید برای پایین آوردن احتمال آسیب دیدگی لوازم از فومهای دسته بندی نیز استفاده کنید.
متریال بسته بندی را از قبل تهیه کنید – ابزارهایی مانند پلاستیک حبابدار، فوم بسته بندی، ماژیک رنگی، چسب پهن و برچسبهای علامت گذاری را از قبل آماده کنید تا هنگام بسته بندی اثاثیه منزل کارتان نصف نماند. توجه داشته باشید که اگر کارتن اورجینال وسیله را ندارید حتما در این مرحله خرید کارتن اسباب کشی را نیز درنظر بگیرید.
بیشتر بخوانید: راهنمای حمل تلویزیون در اسباب کشی ،چگونه تلویزیون خود را جابجا کنیم؟
نکات تکمیلی بسته بندی وسایل الکتریکی
علامت گذاری کارتن
اگر دسترسی به کارتن اورجینال محصول نداشتید، سعی کنید کارتن اثاث کشی 5 لایه تهیه کنید و آن را با استفاده از علائم هشداردهنده یا ماژیک با سایر وسایل تفکیک کنید. تا نیروهای حمل هنگام جابجایی حواسشان به نحوه حمل آنها باشد.
استفاده از پلاستیک حبابدار
برای جمعآوری و بسته بندی وسایل الکتریکی حتما از ضربه گیرهایی مانند پلاستیک حبابدار استفاده کنید. البته یادتان باشد که دستگاههایی که صفحه نمایش دارند مانند کامپیوتر و تلویزیون، حتما قبل از لایه پیچی با ضربه گیر یک فوم یا ابر روی صفحه نمایش آن قرار دهید تا خط و خشی روی صفحه نیوفتد. اگر از روزنامه برای لایه پیچی استفاده میکنید هم باید صفحه نمایش را قبل از آن بپوشانید.
تو ایزی پک بهترین راه رو برای شروع یک اسباب کشی استاندارد نشونتون میدیم!
برای مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیر! 22730100
کلام آخر
ما در این مطلب تمام مواردی که باید در هنگام بسته بندی لوازم الکتریکی منزل بدانید را گفتهایم تا شما با رعایت کردن آنها یک جابجایی اصولی و مطمئن را داشته باشید. در آخر یادتان باشد که در هنگام بار زدن اثاثیه منزل، این وسایل باید بالاتر از سایر کارتنها قرار گیرند تا سنگینی روی آنها نباشد. امیدواریم این مطلب برایتان کاربردی بوده باشد.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!