فرق نمیکند در خانه زیر یک سقف امن نشسته باشیم یا بدون هیچ امکانات و لباس مناسب زیر باران بمانیم. شرایط مختلف آب و هوایی میتواند به صورت و مستقیم و غیر مستقیم روی زندگی ما اثر گذار باشد. اسباب کشی هم از این قاعده مستثنی نیست. شاید با خود فکر کنید اسباب کشی در دسته کارهایی قرار میگیرد که صرفا محدود به محیط خانه است. اما مطمئن باشید که شرایط بیرونی مثل آب و هوا نیز اثر زیادی روی کیفیت اسباب کشی شما میتوانند داشته باشند.
در این مطلب از ایزی پک بلاگ سعی داریم تا به نکات مختلفی که درباره انتخاب روز اسباب کشی، با توجه به شرایط آب و هوایی باید به آنها توجه شود بپردازیم و اقدامهایی که برای بهبود کیفیت اسباب کشی در شرایط نامساعد آب و هوایی میتوانند موثر باشند را با یکدیگر مرور کنیم.
بهترین فصل برای اسباب کشی چه فصلی است؟
فصلهای مخلتف سال هرکدام مزایا و معایب متفاوتی برای اسباب کشی دارند. بهترین راهکار برای انتخاب مناسب ترین روز اسباب کشی، برسی انواع مشخصات آب و هوایی است. گاهی هم ممکن است بسیاری از افراد اختیاری برای تعیین روز اسباب کشی خود نداشته باشند و به محض پایان موعد قرار داد مجبور به جا به جایی شوند. اما آنها هم میتواند متناسب با شرایط آب و هوایی برنامههای خود را پیش ببرید.
بهار اسباب کشی کنیم یا نه؟
یکی از بهترین اتفاقاتی که در فصل بهار میتوانید از آن استفاده کنید تعطیلات چند روزهای است که در این فصل وجود دارد. تعطیلات فصل بهار به شما این امکان را میدهد تا با خیالی آسوده بسته بندی وسایل منزل خود را شروع کنید و به توانید برای این کار از کمک دوستان و اطرافیانتان بیشترین استفاده را ببرید.
اما این نکته را فراموش نکنید که هماهنگی های لازم با شرکتهای اسباب کشی را حتما قبل از شروع تعطیلات انجام دهید تا در زمان مقرر دچار مشکل نشوید.
در بهار حواستان به تغییرات دائمی آب و هوا باشد
ماه اول بهار، ماه تغییرات دائمی آب و هوا است. لحظهای هوا آفتابی است و لحظهای بعد بارانی. بنابراین بهتر است تجهیزات لازم برای پوشاندن اثاثیه را حتی با وجود آفتابی بودن هوا از قبل آماده کنیم تا در روز اسباب کشی دچار غافل گیری نشویم.
تابستان، داغ ترین فصل اسباب کشی
وقتی دانشجویان و دانش آموزان از امتحانات تحصیلی خود فارغ میشوند و تغییرات آب و هوایی به حداقل میرسد، از طرفی کارفرمایان هم برای مرخصی دادن به کارمندان سخت گیری کم تری میکنند، طبیعی است که بازار خرید و فروش مسکن هم رونقی دوباره به خود بگیرد.ضمن اینکه شرایط تابستان این امکان را برای اطرافیان شما نیز فراهم میکند تا به توانند در فرآیند اسباب کشی شرکت کنند و کمک حال شما باشند.
در تابستان نگذارید وسایتان زیر آفتاب بماند
نور خورشید در تابستان در عمود ترین حالت میتابد و قرار گرفتن طولانی مدت وسایل شما در زیر آفتاب میتواند باعث آسیب دیدن آنها شود. بنابراین سعی کنید تا جایی که ممکن است جلوی تابش مستقیم آفتاب به وسایل بگیرد. یا در صورت لزوم وسایل خود را با پارچههای ضخیم بپوشانید.
تاثیر خنکی هوا در نیمه اول پاییز را دست کم نگیرید
تا اواسط آبان خنکی هوا در پاییز هم میتواند شما را از شر گرما خلاص کند هم میتوانید بسته بندی اثاثیه منزل خود را با خیالی راحتتر انجام دهید.در ضمن این نکته را در نظر داشته باشید که در فصل پاییز به دلیل خلوت بودن بازار اسباب کشی هزینههای این فرآیند تا حد زیادی پایین تر میآیند و این امکان برای شما فراهم میشود تا در هزینههای خود صرفه جویی بییشتری به خرج دهید.
نیمه دوم پاییز، از تغییرات آب و هوایی تا نزدیکی به فصل امتحانات
نیمه دوم پاییز سرشار از تغییرات دائمی آب و هوا است. وقتی هوا رو به سردی میرود، بارشهای مختلف برف و باران میتواند دردسر ساز شود.از طرفی با نزدیک شدن فصل امتحانات ممکن است آرامش فرزندان خانه برای مطالعه دروس دچار آسیب شود.
زمستان، فصلی که بازار اسباب کشی در آن یخ میبندد!
سردی هوا، بارشهای مستمر برف و باران، امتحانات دانش آموزان، همه اتفاقانی است که فصل زمستان را تبدیل به کساد ترین فصل سال برای اسباب کشی میکند. فصلی که شرایط دشوار و دردسر های احتمالی آن، کم تر کسی را راغب به اسباب کشی میکند. اما گاهی اوقات همه چیز دست ما نیست و مجبور میشویم اسباب کشی خود را در فصل زمستان انجام دهیم.
اگر در زمستان اسباب کشی میکنید این نکات را جدی بگیرید!
عایق بندی را فراموش نکنید
بسته بندی اثاثیه منزل در فصل زمستان از حساسیت بیشتری نسبت به سایر فصول برخوردار است بنابراین سعی کنید وسایل خود را مخصوصا وسایلی مثل کتاب، پوشاک و… را به صورت عایق بندی شده در کارتن اسباب کشی قرار دهید ، تجهیزاتی مثل پلاستیک و نایلون حبابدار ، سلفون، فومهای بسته بندی همه تجهیزاتی هستند که در اسباب کشیهای زمستانی برای عایق بندی میتوانید از آن استفاده کنید.
به فکر تجیزات گرمایشی در منزل جدید باشید
فرض کنید خسته از یک روز پر زحمت در زمستان وارد خانه جدید خود شوید و سرمای شدید هوا مانع استراحت شما شود. یا برای دوش گرفتن وارد حمام شوید آب سرد باشد. برای جلوگیری از این اتفاقات حتما قبل از استقرار در منزل جدید، سیستمهای گرمایشی آن را بطور کامل چک کرده و در صورت لزوم آنها را تعمیر کنید.
برای خود و اطرافینتان نوشیدنی گرم تهیه کنید
یک لیوان چای گرم میتواند تاثیر زیادی در بالابردن توان شما برای بهتر کار کردن داشته باشد. بنابراین از قبل به مقدار کافی نوشیدنی گرم تهیه کنید. چرا که این کار میتواند خستگی اسباب کشی را از تن همه افراد درگیر بیرون کند.
سخن پایانی
اسباب کشی از جمله اتفاقاتی است که کوچک ترین مشکلات میتواند تاثیر چشم گیری روی کیفیت نهایی آن بگذارد. ما در مطلب از ازی پک بلاگ سعی کردیم تا با برسی نقش آب و هوا در اسباب کشی و ارائه راه حلهایی برای برای جلوگیری از اتفاقات ناگوار در فرآیند جا به جایی نقش کوچکی در ارتقاع کیفیت اسباب کشی شما داشته باشیم.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!