در مقالات قبلی درباره تهیه چک لیست اسباب کشی بطور مفصل پرداختیم. حال برای اینکه در هنگام بسته بندی اثاثیه منزل هم کار خودمان را اصولی پیش ببریم، نیازمند یک لیستی از کارهای پیش رو داریم. به همین منظور در این مطلب به صورت جامع به تهیه چک لیست بسته بندی میپردازم.
آشپزخانه
ایمن سازی ظروف:
بسته بندی ظروف شکستنی آشپزخانه آنقدرها هم که تصور میکنید سخت نیست. اول از همه بشقاب و دیسهایی که قصد جابجایی آنها را دارید، با کمک پلاستیک محافظ حباب دار لایه پیچیش کنید. سپس با رعایت نکات بسته بندی که قبلا ذکر کردیم داخل کارتن اثاث کشی قرار دهید. نکته دیگر، برای اینکه لیوانها، گیلاس و بشفابها شما شما صحیح و سالم به مقصد برسد، پیشنهاد میشود که پس از لایه پیچی با پلاستیک حباب دار داخل جعبههای مخصوص اجناس شکستنی قرار دهید.
جمع آوری دستگاههای برقی:
لوازمی مانند ماشین ظرفشویی، مایکرویو، فر برقی، آبمیوه گیری و… که سیمشان به آنها متصل است را با دقت تمام از برق بکشید و حتما سیم و اجزای متصل به آنها را با چسب پهن به خود محصول بچسبانید تا در جابجایی مزاحتمان نشود.
مواد خوراکی داخل یخچال:
اصولا مواد داخل یخچال، موادی هستند که در صورت تغییر دما امکان خراب و فاسد شدن آنها وجود دارد. خب شما برای جابجایی نیاز دارید که یخچال و فریزر خود را چند ساعتی از برق بکشید که همین امر فاسد شدن خوراکیهای شما را در پی دارد. برای جلوگیری از این مشکل، کول باکسهایی تهیه کنید و در طول نقل مکان به خانه جدید خوراکیهای فاسد شدنی خود را در کول باکسها جهت خنک ماندن نگهداری کنید.
کول باکس به جعبههای عایقی میگویند که از ورود و خروج هوا به داخل آن جلوگیری میکنند.
پذیرایی
شست و شوی فرش و موکت:
اگر تصمیم به شستن و تمیز کردن فرش و قالیچه خود دارید، سریعا با قالیشویی مدنظرتان هماهنگ کنید تا در منزل جدید بدون فرش نمانید.
جمع آوری وسایل دکوری:
قاب عکس، آباژور، تابلو نقاشی، آثار هنری و هر وسیله دکوری که در خانه خود نگهداری میکنید را خیلی اصولی و ایمن بسته بندی کنید و در صورت امکان داخل کارتن اسباب کشی قرار دهید.
بسته بندی وسایل الکتریکی:
تلوزیون، ضبط صوت، ریسیور و هر دستگاه الکتریکی دیگری که در منزل خود نگهداری میکنید را از برق بکشید و وظایف مربوط به بسته بندی آنها را انجام دهید. بهتر است که قبل از جداسازی اجزای آن، یک عکس از نوع سیمکشی لوازم برقی بیاندازید تا در هنگام سرهم کردن وسایل به مشکل بر نخورید.
ایمن سازی آینه و عتیقجات:
لوازم شکستنی مانند ظروف چینی، عتیقجات، آینه و این دست از لوازم را حتما با استفاده از بابل رپ و پلاستیک حبابدار ایمن سازی کنید تا در هنگام جابجایی خسارات جبران ناپذیر به وسایل شما وارد نشود.
بسته بندی وسایل چوبی:
مبلمان، میزنهارخوری، بوفه، میزعسلی و… که از چنس چوب هستند و هیچ کارتن اثاث کشی وجود ندارد که آنها را درش جای داد را با استفاده از پلاستیک حباب دار لایه پیچی و با احتیاط کامل به حمل آن اقدام کنید. اگرهم قصد بسته بندی این لوازم را ندارید، حتما با استفاده از پارچه یا ابر، لبههای تیز این وسایل که امکان دارد به دیوار برخورد کند را بپوشاند زیرا هم در و دیوار خانه ضربه نمیبیند و هم به اثاثیه شما خسارتی وارد نمیشود
اتاق خواب
دسته بندی البسه:
لباسهایی که دم دستی نیستند و صرفا در منزل جدید قصد استفاده از آنها را دارید را خیلی مرتب تا کنید و داخل بقچه لباس قرار دهید. همچنین پوشاکی مانند لباس مجلسی یا کت و شلوار را داخل کاور لباس مربوطه قرار دهید تا از لک شدن و آسیب دیدن آن جلوگیری کند.
جمع آوری طلا و جواهرات:
لوازمی مانند طلا و سکه که جز اموال گران قیمت ما حساب میشود را خودتان جدا از سایر وسایل بسته بندی کنید و با ماشین شخصی خود در خانه آشنای قابل اعتمادتان بصورت امانت قرار دهید تا بعد از جابجایی مجدد از آن تحویل بگیرید. در مقابل اسناد و مدارکی که در خانه نگهداری میکنید هم، همین ترفند را پیاده کنید.
تو ایزی پک بهترین راه رو برای شروع یک اسباب کشی استاندارد نشونتون میدیم!
برای مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیر! 22730100
سرویس بهداشتی و حمام
جمع آوری مایع دستشویی و پاک کنندهها:
اصولا در داخل حمام و دستشوییهای ما چندتا مواد تمیزکننده مانند وایتکس وجود دارد که در صورت لزوم از آنها برای پاک کردن میکروبهای سطح این مکانها استفاده میکنیم. در زمان اسباب کشی منزل سعی کنید محصولاتی که پلمپ نیستند را دوربیاندازید، زیرا احتمال سرازیر شدن مایع شیمیایی از داخل نگهدارنده وجود دارد و همین امر میتواند به خیلی از اجناس شما آسیب بزند. همچنین سایر مواد که درب آنها پلمپ است را نیز جدا از سایر وسایل و داخل یک جعبه جداگانه قرار دهید. نکته آخر اینکه روی کارتنی که این مواد نگهداری میشوند یک لیبلی جهت مشخص کردن سر و ته کارتن بچسبانید تا تمام مواد، در داخل کارتن برنگردند.
شامپو و صابون:
در هر خانهای با جمعیت استاندارد نهایتا 4 عدد شامپو و صابون وجود دارد. به دلیل کم بودن این وسایل، آنها را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و با خودتان به منزل جدید منتقل کنید.
انباری
جمع کردن لوازم داخل انباری زیاد کار سختی نیست، فقط تنها کاری که میکنید این است که یکبار به طور کامل تمام اثاثیه داخل انبار را چک میکنید و واقعا لوازمی که به دردتان نمیخورد را خیلی راحت دوربیاندازید.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!