همه ما خوب می‌دانیم که اسباب کشی تنها در جابه‌جا کردن و بسته بندی اثاثیه منزل خلاصه نمی‌شود. پروسه اثاث کشی ترکیبی است از چندین مهارت مختلف که یکی از اصلی ترین آن‌ها مربوط به جداسازی و نصب مجدد اثاثیه برقی، گازی، آبی و … است. وسایلی که هر کدام از آن‌ها ارزش خاص خود را دارند و آسیب دیدن آن‌ها در فرآیند جداسازی و نصب می‌تواند خسارت‌های زیادی را به صاحبان خانه وارد کند.

در این مطلب از ایزی پک بلاگ قصد داریم به اهمیت و لزوم تسلط داشتن به امور فنی در پروسه اثاث کشی بپردازیم تا در اسباب کشی‌های بعدی با دقت بیشتری دست به آچار شوید.

با لوازم برقی مهربان رفتار کنید!

یخچال فریزر

جداسازی برخی از لوازم برقی محدود به کشیدن آن‌ها از پریز برق نیست و نمی‌توان به راحتی و بدون تسلط کافی به سراغ جداسازی یا نصب آن‌ها رفت. برای مثال جداسازی اصولی یخچال فریزر مستلزم انجام کارهای مختلفی است که انجام آن‌ها را نباید نادیده گرفت کارهایی مثل خالی کردن و خشک کردن یخچال، آب کردن برفک یخچال‌های قدیمی تر و… اما نکته اصلی در مورد بسته بندی برخی از یخچال فریزر‌ها جداسازی درب آن‌ها است. توصیه ایزی پک به شما برای انجام این کار تماس گرفتن با نمایندگی‌های معتبر برندی است که یخچال را از آن خریداری کرده‌اید.

بسته بندی یخچال فریزر

معمولا این شرکت‌ها با اعزام نیروهای متخصص به محل سکونت شما عهده دار جداسازی و نصب درب‌های یخچال فریزر می‌شوند. این کار باعث می‌شوند تا در کنار بسته بندی اصولی یخچال فریزر با استفاده از نایلون‌های حباب‌دار وزن این وسایل کاهش پیدا کرده و جا‌بهجایی آن‌ها نیز ساده‌تر شود.

بسته بندی یخچال فریزر

ماشین لباسشویی

ماشین لباسشویی از جمله اثاثیه‌ای است که عمده افراد در هنگام اسباب کشی با جدایی سازی، نصب و جابه‌جایی آن به مشکل برمی‌خورند مخصوصا افرادی که از دانش فنی کمتری برخوردارند و به زبان ساده دست به آچار نیستند.نکته حائز اهمیت در بسته بندی این وسایل این است که نباید گول ظاهر مقاوم آن‌ها را خورد و بهتر است برای بسته بندی اثاثیه منزل رفتاری مشابه با ظروف شکستنی و حساس با آن‌ها داشته باشیم. چرا که کوچک ترین سهل انگاری در بسته بندی و، جداسازی و نصب این وسایل می‌تواند خسارات سنگینی را به شما وارد کند.

چند کار مهم قبل از بسته بندی لباسشویی

لباس‌شویی را از هرگونه لباس خالی کنید و بگذارید یک دور بدون اینکه لباس یا ماده شوینده‌ای در آن باشد کار کند. این اقدام باعث می‌شود تا مخزن لباسشویی شسته شود.

سپس به با بازکردن شیر تخلیه آب( در جهت عقربه‌های ساعت) به لباس‌شویی اجازه دهید تا آب موجود در مخزن خود را تخلیه کند. بعد از تخلیه کامل آب مخزن لباسشویی درب آن را برای چند ساعت باز بگذارید تا رطوبت موجود در آن به طور کامل خشک شودآخرین مرحله در پروسه جداسازی لباس‌شویی باز کردن شیر آب گرم از پشت آن است. شما می‌توانید این شیرها را با استفاده از آچار‌های مخصوص باز کنید. نکته بسیار مهم در جداسازی ماشین‌های لباسشویی حفاظت از پیچ و مهره‌های آن است تا مبدا گم شوند.

بسته بندی ماشین لباسشویی

بدنه ماشین‌های لباس‌شویی از حساسیت بالایی برخوردار است برای ایمنی سازی آن‌ها در بسته حتما می‌بایست از نایلون‌ حباب دار و چسب پهن اسباب کشی استفاده کرده تا در هنگام جابه‌جایی در صورت ساییده شدن یا وارد شدن ضربه، بدنه این دستگاه برقی آسیبی نبیند.

بسته بندی ماشین لباسشویی

بسته بندی لباسشویی

نصب و جداسازی لوستر‌ها، ساده یا پیچیده؟

لوستر‌ها جزو گرانترین و پر ظرافت ترین اثاثیه منزل‌ها هستند و بسیاری از افراد در هنگام جداسازی، بسته بندی و نصب این وسایل با ترس مواجه می‌شوند. ترسی که تا حد زیادی منطقی است و در صورت نداشتن مهارت کافی در فرآیند جابه‌حایی لوستر نباید آن را نادیده گرفت.

وقتی برای جداسازی لوستر باید دست به آچار شد!

اولین نکته قبل از دست زدن به هرچیزی برای جداسازی لوستر، قطع فیوز برق است. توصیه ایزی‌پک به شما عزیزان این تا در صورت داشتن مهارت کافی هم به هیچ عنوان در اثاث کشی بدون قطع فیوز برق دست به جداسازی لوستر‌ها نزنید. بعد از قطع فیوز برق لامپ‌ها را از سرپیچ‌های لوستر جدا کنید و در جعبه‌های مخصوص خودش بگذارید.سپس به سراغ قطع کردن سیم‌های متصل به لوستر بروید و یکی‌یکی آنه‌ها را جدا کنید. برخی از لوستر‌ها وزن بالایی دارند، بنابراین لازم است یک نفر پایین نردبان بایستد تا بلافاصله بعد از جداسازی لوستر آن را نگه دارد و روی زمین بگذارد.

بسته‌بندی لوستر

مهم ترین نکته در رابطه با بسته بندی لوستر‌ها استفاده از محافظ می‌باش. به شکل که می‌بایست تمامی شاخه‌های لوستر را با نایلون‌ حباب‌دار و چسب مخصوص پیچیده شده و پس از طی این فرایند در کارتن اسباب کشی قرار دهید. یک نکته مهم در بسته‌بندی لوستر‌ها قرار دادن پیچ و مهره‌ها و قلاب آن‌ها در یک جای مشخص است تا گم نشوند.

دست به آچار برای برای جداسازی تلویزیون

یکی دیگر از وسایل برقی مهم و ارزشمند در خانه‌ها تلویزیون است. تلویزیون‌هایی که معمولا بر روی پایه‌های مخصوص خود سوار می‌شود و در برخی موارد به دیوار متصل می‌شوند. بنابراین مرحله اصلی که شما می‌بایست در آن دست به آچار شوید، همین مرحله جداسازی تلویزیون از پایه آن است .در جداسازی تلویزون‌ها مرحله اصلی که شما می‌بایست به سراغ ابزار مخصوص بروید.

بسته بندی تلویزیون

ابتدا تمامی سیم‌های متصل به تلویزیون را از آن جدا کنید. سپس به سراغ پیچ‌های متصل کننده تلویزیون به پایه بروید و با دقت آن‌ها را باز کنید. یادتان باشد که در حین جداسازی تلویزیون هیچ فشاری به بدنه و مهم تر از همه صفحه نمایش آن وارد نشود. یادتان باشد که به هیچ عنوان پیچ‌ها را گم نکنید. خیالتان راحت از پس انجام کار بر خواهید آمد.

کلام آخر

انجام یک اسباب کشی با کیفیت مستلزم دانش و تجربه شما در زمینه‌های مختلف است که یکی از اصلی‌ترین آن‌ها دانش فنی است. خیلی از افراد هیچ تخصصی در این زمینه ندارند و برخی از انجام کارهای فنی لذت می‌برند. نکته اصلی اینجاست که شما برای جلوگیری از آسیب دیدگی وسایلتان می‌بایست در برخی از زمینه‌های فنی نه چندان پیچیده اطلاعات کسب کنید. اما یادتان باشد که قبل از پیدا کردن مهارت کافی، در اسباب کشی‌ها دست به آچار نشوید

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!