اگر قصد بسته بندی وسایل منزل خود را بدون کمک گرفتن از نیروهای حمل دارید، باید تمام اصول و روشهای استانداردی که برای جمعآوری خانه نیاز است را بدانید. ببینید شما دیر یا زود به بسته بندی وسایل آشپزخانه میرسید، پس بهتر است همین الان تمام روشها و نحوه انجام این کار را بدانید. به همین دلیل در این مطلب به سراغ نحوه بسته بندی آشپزخانه میرویم.
جمع و جور کردن وسایل آشپزخانه همیشه برای ما معضل بزرگی محسوب میشد، زیرا که تعداد لوازم خردهریز و شکستنی آن زیاد است که به همین خاطر باید تمام حواسمان را جمع کنیم تا وسایل داخل کابینتها، کشوها، پیشخوان و حتی ظروف مهمانی را به بهترین شکل ممکن ایمن سازی کنیم.
مورد دیگر وسایل بزرگ و حجیم آشپزخانه است که برای جابجا کردن آن باید تدبیری بیاندیشیم. اصولا هیچکسی خودش یخچال ساید بای سایدش را جابجا نمیکند، یا نیروی حمل در روز اثاث کشی اینکار را انجام میدهند و یا یک فرد متخصص از قبل یخچال را دمونتاژ میکند.
در این مقاله بطور کامل تمام نکات ریز و درشت بسته بندی آشپزخانه را برایتان آوردیم.
آدرس اینستاگرام ایزی پک (کلیک کنید!): easypack@
تهیه کردن متریال بسته بندی
قبل از اینکه آشپزخانه خودتان را جمع کنید نیاز به یک سری متریال جهت بسته بندی لوازم دارید و اگر از روش استانداردی جهت جمع آوری لوازم پیروی میکنید، حتما میدانید که آشپزخانه جز قسمت هایی است که اول از همه باید جمع شود. چرا؟ چون این قسمت از خانه نیازمند انرژی و توان زیادتری نسب به سایر قسمت های خانه است پس تا توان و انرژیتان صرف کارهای دیگر نشده باید از شر این بسته بندی اثاثیه آشپزخانه خلاص شوید، به نوعی قورباغه بزرگه را اول قورت دهید!
کارتن اسباب کشی
برای بسته بندی آشپزخانه حتما از کارتن اسباب کشی سایز کوچک استفاده کنید. دلیل آن هم واضح است، لوازم آشپزخانه به دلیل وزن نسبتا سنگینی که دارند اگر داخل کارتن بزرگ قرار داده شوند اول از همه جابجایی آنها سخت میشود که همین امر احتمال بروز خسارت را افزایش میدهد. مثلا اگر نیروی حمل نتواند این کارتن را جابجا کند، امکان دارد که از دستش سر بخورد و تمام وسایل چینی و گرانبهای شما بشکند! همچنین پاره شدن کارتن از پایین هم امکانش هست.
کاغذ بسته بندی
شما برای لایه پیچی عناصر آشپزخانه به حجم عظیمی از کاغذ بسته بندی نیاز پیدا میکنید! اگر خاطرتان باشد مادران ما برای لایه پیچی ظروف شکستنی از روزنامه استفاده میکردند تا صدمه کمتری به اجناس بیاید. حالا که کاغذهای بسته بندی وارد بازار شده که مقامت بیشتری هم دارد، کار شما را بسیار آسانتر کرده!
پلاستیک حباب دار
خرید پلاستیک حبابدار برای هر آشپزخانه واجب است! دلیل آن هم انبوهی از اجناس شکستنی و ظروف چینیست. پس برای انجام ایمنسازیهای مرتبط با این اثاثیه، بزرگترین رول آن را انتخاب کنید تا در لایه پیچی آنها کوتاهی نکنید.
چسب پهن
هیچ وقت ارزانترین چسب پهن را از سوپر مارکتها خریداری نکنید. این چسب ها برای محکم تر کردن کارتون اسباب کشی و پر کردن فضای خالی بین پلاستیک حباب دار و اثاثیه بکار میرود، پس خواهشا در تهیه متریال موردنیازتان دنبال بهترین اجناس باشید.
علائم هشدار دهنده
برای تفکیک کارتنهای آشپزخانه با سایر وسایل یک لیبل یا برچسب جهت شناسایی این وسایل در محل جدید روی کارتن آنها بچسبانید تا در هنگام چیدمان منزل وقتتان برای پیدا کردن وسایل اشپزخانه هدر نشود. همچنین برای اینکه نیروهای حمل حواسشان باشد که چه وسیلهای را جابجای میکنند، علائم هشداردهندهای به منظور اینکار تهیه کنید تا خدایی نکرده آسیبی به اثاثیه وارد نشود.
بیشتر بخوانید: تهیه چک لیست بسته بندی !
چگونه غذاها را جمع کنیم؟
دور بریزید
غذاهایی که خیلی وقت است داخل یخچال شما قرار دارد را خیلی راحت دوربیاندازید! خوراکیهایی مانند شیر، کنسرو و این دسته از مواد را که احتمال خراب شدن آنها وجود دارد را از یخچالتان خارج کنید. همچنین میتوانید مواد مصرفیتان را به دستههای غذای یخ زده، کنسرو شده، غذاهای درون ظرف شیشه و غذاهای دم دستی تقسیم کنید تا کارتان راحتر شود.
اهدا کنید
اگر خوراکیهای تازهای دارید که نه میتوانید مصرفش کنید و نه میخواهید به منزل جدید جابجایش کنید را به افراد نیازمند اهدا کنید یا به دوست و آشنایی که میدانید این غذا را نیاز دارد، بدهید تا مصرف کنند.
مصرف کنید
غذاهایی که میدانید اگر در یخچال نگهداری نشوند احتمال خراب شدنشان وجود دارد را از دوهفته قبل از اسباب کشی شروع به مصرف کنید تا دیگر روز اسباب کشی درگیر حل مشکل این وسیله نباشید.
چگونه بشقابها را بسته بندی کنیم؟
ظروف چینی که در آشپزخانه نگهداری میکنید، یکی از شکنندهترین وسایل منزلتان محسوب میشود و باید برای جلوگیری از آسیب دیدن آنها تدابیری اندیشه کنید.
تمام ظروف اشپزخانه خود را دسته بندی کنید! تصمیم بگیرید که کدام یک از بشقاب های شما باید به منزل جدید جابجا شود و کدام یک دور ریخته شود. اینگونه به اثاث کشیتان هم یک سروسامانی میدهید. سپس بشقابهای باقیمانده را بوسیله پلاستیک ضربه گیر و کاغذ بسته بندی لایه پیچی کنید و داخل کارتن اثاث کشی 5 لایه سایز کوچک یا متوسط قرار دهید. درضمن یادتان باشد که برای بسته بندی ظروف چینی، میتوانید از فومهای مخصوص بسته بندی نیز استفاده کنید.
چگونه لیوانها را بسته بندی کنیم؟
بسته بندی لیوان هم مانند ظروف چینی نیازمند دقت و ظرافت خاصی در بسته بندی است. به همین منظور حتما از کارتنهای مخصوص لیوان و گیلاس استفاده کنید تا در هنگام جابجایی مشکلی برایتان پیش نیاید. پس از لایه پیچی و قرار دادن در کارتن، حتما با استفاده از علائم هشدار دهنده مشخص کنید که این کارتن، مخصوص لیوان است تا نیروهای حمل در جابجایی آن دقت کافی داشته باشند.
چگونه وسایل بزرگ آشپزخانه را بسته بندی کنیم؟
وسایل بزرگ آشپزخانه عموما سه چیز است یخچال، لباسشویی و ظرفشویی. هیچکدام از این سه تا رو خودتان باز و دمونتاژ نکنید! در این اوضاع اقتصادی اگر لطمهای به یکی از این وسایل شما وارد شود، هزینه تعمیرش تا به فلک میکشد چه برسد به خرید مجدد آن! پس یا نیروهای حملی که در روز اسباب کشی در خانهتان حضور دارند، اینکار را انجام دهند یا اگر فرد متخصصی در بین دوستان و آشنایانتان است بگذارید این کار را برایتان انجام دهد.
کلام آخر
ما در این روش تمام آنچه که نیاز باشد درباره نحوه بسته بندی آشپزخانه بدانید را برایتان آوردیم تا بتوانید یک جابجایی اصولی را تجربه کنید. اگر هم در این زمینه نیاز به مشاوره داشتید همکاران ما در ایزی پک راهنمای شما هستند.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!