از ویترین‌های اتاق پذیرایی گرفته تا کابینت‌های شلوغ آشپزخانه همگی پر شده‌اند از ظرف و ظروف حساس شکستنی که شاید از ارزان ترین تا گران ترین آن‌ها برای ما مهم باشد و با تک تک آن‌ها خطره داشته باشیم. گاهی هم اقلام شکننده از ظرف و ظروف بالاتر می‌روند و به آیینه‌های قدی و قاب‌های باظرافت عکس می‌رسند که روزانه چندین بار تصویر خود و عزیزانمان را در آن‌ها می‌بینیم. انگار گوشه به گوشه خانه ما با وسایلی پر شده است هر کدام آن‌ها در خطر شکستگی قرار گرفته‌اند.

در چنین شرایطی خبر اسباب کشی شاید خبر جذابی نباشد. اما چاره چیست این روز‌ها زندگی شهری با نام اسباب کشی گره خورده و باید به دنبال راهی بود تا به بهترین و اصولی ترین شکل ممکن اقلام شکنده مزل را بسته بندی کرد و بدون هیچ ترس و واهمه‌ای آن‌ها را به منزل جدید انتقال داد.

این بار در ایزی پک بلاک قصد داریم تا به انواع روش‌ها و فوت و فن‌های بستته بندی اقلام شکننده در اسباب کشی‌ منزل بپردازیم، تا شما و اطرافیانتان بدون هیچ ترسی دست به کار بسته بندی و انتقال وسایل شکننده خود به منزل جدید شوید.

نحوه بسته بندی اقلام شکننده در جا به جایی

بسته بندی را از کجا شروع کنیم؟

یک نگاه به دور و برتان بی‌اندازید. از کدام وسیله‌ها کمترین استفاده را می‌کنید؟ سراغ همان ها بروید. معمولا قفسه‌های کتاب یا کمد‌های لباس بهترین گزینه برای شروع هستند. در این بین تهیه لیست  را به هیچ وجه فراموش نکنید. با  تهیه یک لیست از وسایلی که باید آن‌ها را بسته بندی کنید، خودتتان را از یک سردرگمی جدی نجات خواهید کرد و بار روانی سنگینی را از روی خود بر خواهید داشت.

بدون تجهیزات سراغ بسته بندی ظروف شکستنی نروید!

تهیه کارتن بسته بندی و اسباب کشی

گام اول در بسته بندی اقلام شکستنی تهیه کارتن‌های محکم و چند لایه اسباب کشی است. تصور استفاده از کارتن‌های پاره و مستعمل را از ذهن خود پاک کنید مستقیم به سراغ تهیه کارتن‌های بسته بندی محکم و مقاوم بروید. چرا که فرآیند اسباب کشی سرشار از تکان‌ها و ضربه‌های غیر قابل پیشبینی است. از سست بودن کفه کارتن اسباب کشی می‌تواند یک خطر جدی برای اقلام شکستنی شما باشد که در صورت ایجاد پارگی در آن بخش از کارتن اسباب کشی ، شاید هیچ کدام از وسایل شما سالم نماند.بنابراین تهیه یک کارتن اسباب کشی محکم و افزایش مقاومت آن با چسب‌ پهن 5 سانتی اولین گام شما برای بسته بندی است.

نحوه بسته بندی اقلام شکننده در جا به جایی

از نایلون حباب دار غافل نشوید

فکر نکنید با تهیه چند کارتن مخصوص اسباب کشی محکم و مقام کار تمام است و می‌توانید همه شکستنی‌ها را به درون آن بریزید.نه! هیچ گاه اقلام شکستنی را بدون محافظ درون کارتن اسباب کشی نچینید.در طول اسباب کشی کارتن‌های چسب خورده بارها و بارها بین شما و نیروی‌های جا به جایی دست به دست می‌شود و عدم وجود پلاستیک حبابدار باعث ساییدگی بین ظروف آسیب رسیدن به آن‌ها می‌شود.

بنابراین قبل چیدن شکستنی‌ها در کارتن اسباب کشی ، آن‌هل را با نایلون‌های حبابدار بپوشانید و نگذارید بدنه ظروف درتماس مستقیم با یکدیگر باشند.

فضای خالی کارتن‌ها را پرکنید

تکان‌های مداوم کارتن‌ها در اسباب کشی، اصلی ترین تهدید برای اقلام شکستنی شما محسوب می‌شود. اینجاست که وجود فضاهای خالی بین محتویات کارتن‌های اسباب کشی می‌توانند دردسر ساز شوند. بنابراین به هیچ وجه پر کردن این فضا‌ها را فراموش نکنید.

اما چگونه؟

بالشتک‌های هوا بهترین گزینه برای این کار هستند. کیسه‌هایی سبک و کم هزینه‌ای که می‌تواند جلوی بسیاری از ضرر و زیان‌های اسباب کشی را بگیرند وجود تعدادی از آن‌ها در هر اسباب کشی ضروری است.اگر بالشتک‌های هوا در دسترستان نبود می‌توانید روی کمک لباس‌های کهنه، حوله‌ها، کوسن و یا هر وسیله نرم دیگری که می‌تواند فضای خالی کارتن شما را پر کند استفاده کنید چرا که این وسایل می‌تواند نقش یک ضربه گیر قوی را برای اقلام شکستنی شما ایفا کنند.

قبل از بسته بندی دسته بندی کنید!

تنوع ظروف شکستنی کم نیست. از طرفی هر کدام از آن‌ها سایز و جنس مخصوص خود را دارند. یک نکته اساسی که حتما باید به آن توجه کرد، دسته بندی وسیله‌ها است. سعی کنید هر کارتن را به یک نوع خاص از ظرف اختصاص دهید. مثلا کارتن کاسه بشقاب‌ها را از کارتن لیوان‌ها جدا کنید و سعی کنید اقلام با سایز‌های مشابه را در کنار یکدیگر بگذارید.با این روش نه تنها از سردرگمی‌های بعد از جا به جایی راحت می‌شوید، بلکه می‌توانید جلوی بسیاری از آسیب‌های احتمالی به اقلام شکستنی را بگیرید.

نحوه بسته بندی اقلام شکننده در جا به جایی

ترتیب چیدمان را رعایت کنید

منظور از ترتیب چیدمان نحوه قرار گرفتن اقلام در کارتن است. برای مثال اگر قصد بسته بندی ظرفی مثل دیس یا بشقاب را دارید، پس از ایمن سازی آن‌ها با نایلون‌های حباب دارد یا سایر تجهیزات، آن‌ها را در کف کارتن بچینید و به ترتیب ظروف کوچک تر را روی آن قرار دهید.

نحوه بسته بندی اقلام شکننده در جا به جایی

برچسب گذاری یادتان نرود

درون هیچ کارتنی از بیرون مشخص نیست و این قضیه در بسته بندی وسایل منزل می‌تواند خطر جدی محسوب شود. اما هر مشکلی چاره‌‎ای دارد. شما با استفاده از یک ماژیک و یا برچسب‌های مخصوص علامت گذاری می‌توانید توع وسایل درون کارتن‌ها مخصوصا شکستنی‌ها را مشخص کنید تا سایرین با احتیاط بیشتر دست به جا به جایی آن‌ها بزنند.

تلویزیون، کمی بزرگ اما حساس

تلویزیون‌ها در دستته اقلام سنگین و حساس قرار می‌گیرند. اوج حساسیت این عضو ثابت خانه‌ها در صفحه آن قرار دارد. صفحه‌ای که کوچک ترین ضربه و یا جزیی ترین خراش می‌تواند آسیب جدی به آن بزند. برای بسته بندی تلویزیون ابتدا باید لوازم جانبی آن را یک به یک جدا و ایمنی سازی کرد. هیچ وقت کارتن تلویزون خود را دور نیاندازید چرا که در چنین مواقعی به کارتان می‌آید. پس از بسته بندی دقیق تلویزیون . پوشاندن صفحه نمایشش، آن را به کارتن خو بازگردانید.

سخن پایانی

اقلام شکستنی می‌توانند از ارزش‌های مادی و معنوی بسیاری برخوردار باشد. بنابراین ارزش این را دارند که با حوصله بسته بندی شده و با رعایت چند اصول ساده از آسیبل دیدگی احتمالی آن‌ها جلوگیری شود. ما در یان بهش از ایزی پک بلاگ سعی کردیم به چند فوت و فن‌ برای بسته بندی وسایل منزل بپردازیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!