تا به حال به این فکر کرده‌اید که اگر تمام ساختمان‌هایی که در آن‌ها رفت و آماد داریم آسانسور نداشتند چه اتفاقی می‌افتاد؟

این روز‌ها آسانسور‌ها جزوی از زندگی ما شده‌اند، شاید روزی نباشد که برای یکبار هم که شده از آن‌ها استفاده نکنیم.اما گاهی پیش می‌آید خانه ما از آسانسور‌ها فاصله می‌گیرند و مجبور می‌شویم پله‌ها با پای خودمان، دانه دانه طی کنیم.

اوضاع وقتی خراب تر می‌شود که پای اسباب کشی به میان بیاید. فرض کنید خانه شما از اثاثیه ریز و درشت پر شده است و مجبور برای اسباب کشی همه آن‌ها را به یک خانه بدون آسانسور در طبقات بالا ببرید. بنظرتان برای انجام این پروسه سخت و سنگین به چه نکاتی باید توجه کرد؟

در این مطلب از وبلاگ ایزی پک قصد داریم به 10 نکته‌ای که در نقل مکان به آپارتمان‌های بدون آسانسور باید به آن‌ها توجه کرد بپردازیم.

1-از قبل اثاثیه بزرگ را اندازه گیری کنید

دغدغه اصلی در اسباب کشی به خانه‌های بدون آسانسور وسایل بزرگ و پر حجم خانه، مثل میز ناهار خوری، یخچال فریزر، تخت و خواب‌ها و سایر موارد هستند. بنابراین از چند روز قبل از روز اسباب کشی به منزل جدید خود بیایید و از تعداد پله‌ها تا عرض و طول فضای راه‌پله‌ها را اندازه گیری کنید. بعد از اندازه گیری فضای راه پله خانه جدید، اینبار به سراغ وسیله‌های خود بروید و پس از اندازه گیری کامل ابعاد آن‌ها، اعداد اندازه گیری شده را بایکدیگر مقایسه کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا در روز اسباب کشی منزل در صورت بروز مشکل جا به جایی دچار غافل گیری نشوید.

2- وسایل بزرگ را بصورت اصولی بسته بندی کنید

تنگ بودن فضای راه پله‌ها یک خطر جدی برای وسایل شما است. چراکه در فضاهای تنگ احتمال خراشیدگی وسایل شما چند برابر می‌شود. حتی این کار می‌تواند باعث آسیب رسیدن به دیوار‌های راه پله منزل جدید شود. بهترین راه حل برای جلوگیری از این اتفاق بسته بندی اصولی و ایمن اثاثیه‌ای است که قابلیت گنجانده شدن در کارتن اسباب کشی را ندارند. اثاثیه‌ای مثل میز، یخچال فریزی و … بسته بندی این لوازم مخصوصا لبه تیز آن‌ها با استفاده از پلاستیک حبابدار و محکم کردن کردن آن‌ چسب پهن ، می‌تواند نقش موثری در جلوگیری از خراشیدگی دیوارها و وسایل شما داشته باشد.

اسباب کشی

3-روی کمک افراد حرفه‌ای حساب کنید

تصور اینکه حمل و نقل اثاثیه یک کار ساده است و هر کسی از انجام آن بر می‌آید را از ذهن خود دور کنید. چرا که جا به جایی وسایل به طبات بالای یک خانه بدون آسانسور نیازمند کمک گرفتن از افرادی می‌باشد که در این زمینه تجربه لازم و تخصص کافی را داشته باشند. بدون شک استفاده از تخصص افراد برای شما هزینه بر است. منتهی این شما هستید که باید بین آسیب دیدن وسایل و پرداخت یک هزینه معقول یکی را انتخاب کنید.

4-تا جایی که امکان دارد وسایل را کوچک کنید

برخی از وسایل بزرگ و حجیم این قابلیت را دارند که به اجزای کوچک تری تقسیم شوند تا مجددا پس از جا به جایی مونتاژ شوند. این کار می‌تواند کمک بسیار زیادی در ساده‌تر کردن فرآیند حمل و نقل اثاثیه به طبقات بالای یک خانه بدون آسانسور کند. وسایلی مثل یخچال فریزر، میز ناهار خوری، بوفه و سایر موارد.

5- راه پله را از هرگونه وسیله اضافی خالی کنید

بسیاری از راه پله ها برای زیبایی بیشتر با وسایل و تزیینی و گیاهان و گلدان‌های مختلف پر می‌شوند. اگر راه پله شما هم همین شرایط را داشت، یادتان باشد که قبل شروع ورود اثاثیه به خانه جدید، راه پله را موقتا از این وسایل خالی کنید. این کار کمک زیادی به بازتر شدن فضا و تسهیل در جا به جایی اثاثیه می‌شود.

6- در انتخاب کفش و لباس خود دقت کنید

یکی از خطر‌های دائمی که در بالا و پایین کردن پله‌ها هر کسی را تهدید می‌کند، لیز خوردن ناگهانی است. خطر که در صورت بروز می‌تواند آثار جبران ناپذیر برای شما به بار بیاورد. یکی از بهترین کارها برای جلوگیری از این اتفاق ناگوار، استفاده از کفش و لباس مناسب است. مثلا در حین فرآیند جا به جایی به هیچ عنوان از دمپایی استفاده نکنید. بهترین انتخاب برای جا به جایی بین پله‌ها کفش‌های پهن می‌باشند.

7- ابتدا به سراغ اقلام حجیم تر بروید

شاید دوست نداشته باشید تخت سنگین خود را تا پنج طبقه بالا ببرید، اما بهتر است قدم‌های سخت را در ابتدای کار بردارید. اگر این کار را در پایان حرکت انجام دهید، دیگر انرژی برای این کار باقی نمی ماند. وقتی حرکت به پایان می رسد بسیار خسته خواهید شد، بنابراین حمل بقیه وسایل بزرگ و سنگین ممکن است سخت تر از قبل به نظر برسد. وقتی همه چیز به آپارتمان شما منتقل شود، بسیار خوشحال خواهید شد که این روند اکنون به پایان رسیده است.

اسباب کشی

8- از دوستان خود کمک بگیرید

گاهی اوقات تنهایی انجام دادن برخی از کارها نه تنها سخت، بلکه غیر ممکن است. اسباب کشی از جمله فرآیند‌هایی است که در گروه کارهای جمعی قرار می‌گیرد. بنابرای فراموش نکنید که در صورت نیاز حتما روی کمک دوستان و آشنایان خود حساب کنید و از آن‌ها بخواهید بخشی از وظایف جا به جایی را برعهده بگیرند.

 9-همه وسایل را در یک روز جا به جا نکنید

اگر این امکانت برای شما فراهم است که زود تر از روز اسباب کشی به خانه جدید خود رفت و آمد کنید. حتما پس از انجام نظافت‌های لازم، روزانه بخشی از وسایل را به خانه جدید خود انتقال دهید. این کار نقش موثری در کاهش فشار کار در روز اصلی اسباب کشی می‌تواند داشته باشد.

چرا که طی کردن چندین باره پله‌ها می‌تواند باعث خستگی و حتی آسیب‌های مختلف به شما شوند.

10- استراحت بین کار را فراموش نکنید

بالا و پایین کردن مداوم پله‌ها می‌تواند آثار مخربی روی زانو‌های شما داشته باشد. بنابراین تا جایی که امکان دارد از استراحت بین فعالیت استفاده کنید و پس از تجدید قوا مجدد کار خود را شروع کنید.

در این مطلب از وبلاگ ایزی پک سعی بر آن داشتیم تا شما را با نکاتی که قبل و حین اسباب کشی به خانه‌های آپارتمانی بدون آسانسور به آن توجه کنید بپردازیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!