از قدیم اسباب کشی به عنوان یک کار گروهی شناخته شده است. انگار تا زمانی که همه دوستان و آشنایان در خانه جمع نشوند و هر کدام گوشه‌ای از کارها را برعهده نگیرند، اسباب ‌کشی هم انجام نخواهد شد. اما گاهی به دلایل مختلف شما تنها زندگی می‌کنید و برای بسته‌بندی اثاثیه و انتقال آن‌ها به منزل جدید، مجبورید بیشتر مراحل را به تنهایی پشت سر بگذارید، و اوضاع وقتی سخت‌تر می‌شود که در کنار دست تنها بودن شاغل هم باشید.

با ما همراه باشید تا در این مقاله از ایزی‌ پک به سراغ ترفند‌های مختلفی برویم که در اسباب ‌کشی، می‌توانند به افراد مجرد کمک کند.

 

1- قبل از هرکاری بودجه خود را مشخص کنید

شاید به اندازه کافی تجربه انجام اسباب کشی را نداشته باشید یا شاید هم به دلایل مختلف بخواهید با احتیاط بیشتری دست به جیب شوید و پس‌انداز کردن را از اولویت‌های اصلی زندگی خود قرار داده باشید. در هر صورت یادتان باشد که با هر نوع وضعیت مالی که دارید، قبل از برداشتن اولین قدم برای اسباب کشی بودجه‌ای که می‌خواهید برای این کار اختصاص دهید را مشخص کنید تا به‌شکل آگاهانه‌تری تصمیم بگیرید و با درک چالش‌های مرسوم مالی در زندگی مجردی، یک اسباب کشی ارزان را پشت سر بگذارید.

 

2- با تهیه چک لیست نگذارید کاری از قلم بیفتد

یکی از مشکلات مهمی که افراد مجرد و تنها در اثاث کشی با آن مواجه هستند فراموش کردن کارهای مختلفی است که در باید انجام شوند. از آنجایی که شاید کشی نباشد که بعضی از کارها را به شما یادآوری کند، بهتر است خودتان دست‌به‌کار شوید و با تهیه چک لیست اصولی نگذارید کوچکترین کاری از قلم بیفتد.

 

3- متناسب با حجم اثاثیه لوازم اسباب ‌کشی بخرید

برای بسته بندی اصولی و مطمئن اثاثیه منزل لازم است تا به اندازه کافی لوازم مخصوصی را در اختیار داشته باشید. لوازمی مثل کارتن اسباب‌ کشی، چسب پهن، نایلون حباب‌دار و بسیاری از موارد دیگر که استفاده از نمونه‌های مرغوب هر کدام آن‌ها می‌تواند بسته‌بندی شما را با کیفیت‌تر و آسان‌تر کند.

نکته مهم

یادتان باشد که در تخمین مقدار و خرید لوازم بسته‌ بندی مورد نیاز دقت کافی به خرج دهید و متناسب با حجم اثاثیه آن را تهیه کنید. برای تخمین مقدار لوازم مورد نیاز می‌توانید مولفه‌هایی مثل، متراژ خانه، مقدار اثاثیه و جنس آن‌ها را مد نظر قرار دهید.

 

4- امروز و فردا نکنید که زود دیر می‌شود

خستگی بعد از کار، مشغله‌های روزمره، بی‌تجربگی در اسباب ‌کشی و بسیاری از موارد دیگر می‌توانند به عنوان موانعی برای به تعویق انداختن امور جابجایی اثاثیه منزل در سر راه شما ظاهر شوند و نگذارند با خیال راحت برنامه‌ها را پیش ببرید. تا جایی که ممکن است وقتی به خودتان بیایید که تنها چند روز به اسباب کشی شما مانده و هنوز دست به سیاه و سفید نزده‌اید. بنابراین برای راحتی کار خودتان و آرامش فکری بیشتر، بهتر است از روی هم رفتن کارها جلوگیری کنید.

 

5- حواستان به خواب و تغذیه‌تان باشد

نگذارید فشار کارهای اسباب ‌کشی یا مشغله‌های دیگر باعث شود که خودتان را از یاد ببرید. پس در حین انجام مراحل اسباب‌کشی سلامت جسمتان را اولویت قرار دهید و با مصرف غذاهای مقوی و داشتن خواب کافی بازدهی خود را بالا نگه دارید.

 

پسری که سیب گاز می‌زند

 

6- روی کمک دوستانتان حساب کنید 

همان طور که گفته شد اسباب‌ کشی در دسته کارهایی قرار می‌گیرد که انجام آن بصورت فردی کار آسانی نیست. بنابراین اگر مجرد هستید و در خانه شما خبری از جو شلوغ و تقسیم‌کار خانوادگی نیست بهتر است از دوستانتان بخواهید که چند روز یا حتی چند ساعت در کنار شما باشند و در پیش بردن کارها به شما کمک کنند.

 

7- کارتن‌ها را بیش از حد سنگین نکنید

شاید با خودتان فکر کنید که با بیش از حد پرکردن کارتن‌ها هم به تعداد کمتری کارتن اسباب کشی نیاز پیدا می‌کنید و هم اثاث کشی شما سرعت بیشتری به خود می‌گیرد. اما این صرفا یک تصور اشتباه است. به این دلیل که با سنگین کردن بیش از حد کارتن‌ها، نه تنها کارها سرعت بیشتری پیدا نمی‌کند بلکه هم به خودتان آسیب می‌زنید و هم به اثاثیه منزلتان. بنابراین در بسته بندی یادتان باشد که نگذارید وزن هر کارتن از 20 کیلوگرم بیشتر شود.

 

8- بدنبال یک شرکت اسباب کشی حرفه‌ای باشید

از آنجایی که ممکن است خودتان در انجام کارهای مختلف اسباب کشی از تجربه کافی بهرمند نباشید بهتر برای پیدا کردن یک شرکت اسباب کشی معتبر و حرفه‌ای وقت زیادی بگذارید. شرکتی در اسباب کشی شما بتواند نقش یک همراه حرفه‌ای را بازی کند و با برعهده گرفتن مراحل سنگین تر آن مثل جابجایی وسایل بزرگ تجربه خوبی را برای شما رقم بزند.

 

9- با وسایل غیر ضروری و اضافی خداحافظی کنید

بیایید به اسباب کشی به چشم فرصتی که می‌تواند شما را از شر اثاثیه اضافی که ‌مدت‌هاست صرفا فضای خانه شما را اشغال ‌کرده‌اند نجات دهد نگاه کنید. با اهدا یا فروش وسایل اضافی هم می‌توانید سریع تر بسته بندی اثاثیه منزل خود را انجام دهید و به کارتن اسباب کشی، چسب و نایلون حباب‌دار کم تری احتیاج پیدا کنید و مهم تر از همه می‌توانید در منزل جدید با در اختیار داشتن فضای بیشتر از طراحی دکوراسیون متفاوت‌تری بهره‌ ببرید.

 

مردی با کارتن اسباب کشی

 

10- اسباب کشی را فرصتی برای محک زدن خودتان بدانید

اسباب کشی اتفاقی نیست که فقط یکبار در زندگی ما اتفاق بیوفتد و با در نظر گرفتن ریتم تند و مدرن زندگی امروز، بالاخر همه ما روزی اسباب کشی خواهیم کرد. پس اگر مجرد هستید و مجبور به اسباب کشی، بهتر است آن را محکی در نظر بگیرید که به کمک آن می‌توانید توانایی‌های خود را به عنوان فردی مستقل بسنجید و در دفعات بعد با تجربه بیشتری اسباب کشی را پشت سر بگذارید.

 

 

کلام آخر

در این مطلب سعی کریدم به مرور نکات مختلفی بپردازیم که افراد مجرد اگر به دنبال یک اسباب کشی استاندارد و اصولی می‌گردند باید به آن‌ها توجه کافی داشته باشند. امیدواریم این مقاله نقش موثری در ارتقا کیفیت اسباب کشی شما ایفا کند.

 

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!