اسباب کشی یکی از مواردی است که معمولا افراد در طول انجام آن استرس زیادی را تجربه می کنند و همین موضوع باعث آسیب های روحی ، روانی و در خیلی از مواقع مشکلات خانوادگی می شود .در این مقاله می خواهیم به بررسی بیشتر این موضوع بپردازیم  و کمی در باره علل و راهکارهای جلوگیری از ایجاد استرس در طول اسباب کشی صحبت کنیم .

آدرس اینستاگرام ایزی پک (کلیک کنید!): easypack@

برنامه ریزی کنید!

همیشه برنامه ریزی کردن در همه کارهای، خیال ما را راحت می‌کند. احتمالا به خاطر دارید که از بچگی به ما می‌گفتند که برای درس خواندن برنامه ریزی کنیم و امروز به حرف بزرگترهایمان رسیدیم! خودمان هم حس کردیم که وقتی یک برنامه‌ای روبه‌روی ما باشد و از آن پیروی کنیم، کارهایمان به موقع تمام می‌شود که هیچ؛ بلکه بعضی وقت‌ها زمان اضافی هم میاوریم.

نکته مهمی که در رابطه با برنامه ریزی باید مورد توجه قرار دهید واقعی بودن و منطبق بودن آن با توانمندی ها ی شما و تعداد روز باقی مانده تا اسباب کشی تان باشد . نکته دیگر در رابطه با برنامه ریزی اسباب کشی تان این است که حتما درآن جایی برای استراحت کافی خود در نظر بگیرید چرا که عدم داشتن استراحت کافی در طول انجام پروسه خدمات اسباب کشی خود یکی از دلایل مهم بروز استرس و فشارهای عصبی خواهد بود . کارتن اسباب کشی مناسب نیز باعث تسریع در امر اسباب کشی میشود.

تهیه چک لیست

یکی دیگر ازمواردی که می تواند کمک خوبی درحل مشکل استرس برای شما باشد ، داشتن یک چک لیست جهت یادآوری انجام کارهای پیش رو تا روز اسباب کشی تان است . برای تنظیم این چک لیست می بایست تمامی کارهای ریز و درشت خود را که تا روز جابه جائی تان باید انجام دهید را روی یک کاغذ نوشته و آن را در جائی که جلوی چشمتان باشد قرار داده و مجرد آنکه هر کدام از این کارها انجام شد آن را با یک خط تیره از لیست خود حذف کنید ، این کار چند حسن دارد . اول اینکه باعث میشود هیچکدام از کارهای پیش رو از قلم نیفتد و شما در آن شلوغی روزهای آخر چیزی را فراموش نکنید و حسن بعدی این موضوع این است که به مرور هر چه تعداد آیتم های خط خورده لیست شما بیشتر شود از حجم استرس شما کاسته خواهد شد و این موضوع دقیقا همان راه حل کاهش استرس در طول انجام اسباب کشی خواهد بود .

شلوغی ها را برطرف کنید!

بیشتر اعصاب خردی ما برای به همریختگی و آشفتگی منزل است. درسته که این روزها واقعا خانه شما درهم است ولی خیلی از لوازم هستند که نمیدانید باید باهاشون چکار کنید. در این مواقع یا دوربیاندازید یا داخل انباری نگهداری کنید. در کل سریعا آشفتگی‌ها را برطرف کنید تا اعصابتان از اینکه هست بدتر نشود.

مواظب وسایل گرانبهای خودتان باشید!

همه ما یکسری وسایل گرانبها در خانه‌مان داریم که از جانمان عزیزتر می‌دانیم و فکر آسیب دیدن یا گم شدن آن‌ها هم می‌تواند روح و روان ما را برهم بزند. حالا راهکار آن چیست؟

همیشه سعی کنید خودتان این وسایل را جدا از سایر لوازم بسته‌ بندی کنید و حتی در روز حمل هم با ماشین شخصی خود آن را جابجا کنید تا از سالم ماندن آن‌ها مطمئن شوید. اگر هم دیدید که شرایط منزل جدید برای نگهداری این اجناس مناسب نیست، در خانه دوست یا آشنایی بگذارید و بعدا از او پس بگیرید.

محصولات مرتبط:

پلاستیک ضربه گیر حبابدار

بقچه لباس زیپ دار

چسب پهن نواری

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!