همه ما میدانیم که اسباب کشی یک کار پراضطراب و پر استرس محسوب می‌شود، زیرا شما این همه کار انجام می‌دهید و تمام وقت خود را روی جمع آوری وسایل می‌گذارید و آخر سر حس می‌کنید یک چیزی را فراموش کردید. در کل فرآیند اثاث کشی یک کار پرمشغله و استرس زا است که ما قصد داریم با بیان 6 نکته برای کاهش استرس در اسباب کشی اعصاب شما را آرام کنید. با ما همراه باشید.

قبول کنید که اضطراب شما طبیعی است!

کاهش استرس اسباب کشیاولین قدم برای کاهش استرس در اسباب کشی، قبول شرایط فعلی است. هرکسی تو زمان جابجایی دچار اضطراب می‌شود یعنی فقط شما نیستید در این روزها اعصابتان خرد می‌شود. تمام مردم از اولین روزی که تصمیم به نقل مکان می‌گیرند تا چند هفته بعد از جابجایی هم استرس چیدمان وسایل را نیز دارند. پس اول از همه بدانید که اضطراب شما کاملا طبیعیست و زیاد خودتان را درگیر این موضوع نکنید و بسته بندی را شروع کنید.

شلوغی ها را برطرف کنید!

بیشتر اعصاب خردی ما برای به همریختگی و آشفتگی منزل است. درسته که این روزها واقعا خانه شما درهم است ولی خیلی از لوازم هستند که نمیدانید باید باهاشون چکار کنید. در این مواقع یا دوربیاندازید یا داخل انباری نگهداری کنید. در کل سریعا آشفتگی‌ها را برطرف کنید تا اعصابتان از اینکه هست بدتر نشود.

روی اثاث کشی تمرکز کنید!

یکی از دلایل اینکه ما در هنگام جابجایی استرس می‌گیریم، این است که در بین کارهای روزمره خود فعالیت‌های مربوط به اسباب کشی را نیز انجام می‌دهیم. اینگونه شما هم بار روانی کارهای روزانه‌تان را بر دوش می‌کشید و هم  نگرانی‌های اثاث کشی را. خب طبیعیست که مغر ما آشفته شود، ما که ربات نیستیم!

پس حتما وقت خود را صرفا به بسته بندی اثاثیه منزل اختصاص دهید تا خودتان اعصاب راحتتری داشته باشید. اگر هم دیدید که واقعا وقت اینکار را ندارید، از شرکت‌های خدمات اسباب کشی کمک بگیرید.

برنامه ریزی کنید!

همیشه برنامه ریزی کردن در همه کارهای، خیال ما را راحت می‌کند. احتمالا به خاطر دارید که از بچگی به ما می‌گفتند که برای درس خواندن برنامه ریزی کنیم و امروز به حرف بزرگترهایمان رسیدیم! خودمان هم حس کردیم که وقتی یک برنامه‌ای روبه‌روی ما باشد و از آن پیروی کنیم، کارهایمان به موقع تمام می‌شود که هیچ؛ بلکه بعضی وقت‌ها زمان اضافی هم میاوریم.

پس قدم بعدی شما شد، برنامه ریزی!

کاهش استرس اسباب کشی

مواظب وسایل گرانبهای خودتان باشید!

همه ما یکسری وسایل گرانبها در خانه‌مان داریم که از جانمان عزیزتر می‌دانیم و فکر آسیب دیدن یا گم شدن آن‌ها هم می‌تواند روح و روان ما را برهم بزند. حالا راهکار آن چیست؟

همیشه سعی کنید خودتان این وسایل را جدا از سایر لوازم بسته‌بندی کنید و حتی در روز حمل هم با ماشین شخصی خود آن را جابجا کنید تا از سالم ماندن آن‌ها مطمئن شوید. اگر هم دیدید که شرایط منزل جدید برای نگهداری این اجناس مناسب نیست، در خانه دوست یا آشنایی بگذارید و بعدا از او پس بگیرید.

از دیگران کمک بگیرید!

کمک گرفتن عار نیست! همه میدانند که اسباب کشی واقعا یکی از کارهای رو مخ حساب می‌شود و هیچ کس هم دوست ندارد تنهایی کل لوازم منزل را جابجا کند. اتفاقا این مورد تنها شرایطیست که حتی دشمن شما هم درکتان می‌کند. پس به این فکر نکنید که اگر از کسی کمک بگیرم کوچیک می‌شوم!

خواهر، برادر، دوست و آشنا همه میدانند که اسباب کشی چه حالی دارد اصلا شاید خودشان به شما درخواست کمک دادند که پیشنهاد می‌کنیم سریعا قبول کنید. اگر هم واقعا توانایی درخواست کمک را ندارید از شرکت‌هایی که خدمات مربوط به اسباب کشی را انجام می‌دهند کمک بگیرید.

تو ایزی پک بهترین راه رو برای شروع یک اسباب کشی استاندارد نشونتون میدیم!
برای مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیر!  22730100

کلام آخر

تمام این نکات تجربه ما و پیشنهاد مشتریان ایزی پک بوده که توی این مطلب گنجاندیم تا اگر در این پروسه به مشکلات عصبی برخورد کردید، با نهایتان خونسردی مشکلات را برطرف کنید. اگر دقت کرده باشید اولین راهکاری که به شما پیشنهاد دادیم کنترل به اضطراب و روانتان است، یعنی اگر به خودتان مسلط نباشید نکات دیگر موثر نیست!

محصولات مرتبط:

پلاستیک حبابدار

بقچه لباس

کارتن اسباب کشی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!