از قدیم بدون اینکه تفاوتی داشته باشد که ما در چه سن و چه موقعیتی قرار داشته باشیم، اسباب کشی به عنوان یک اتفاق سخت و زمانبر که انجام آن مستلزم تلاش دسته جمعی گروهی از فامیل و دوستان و آشنایان شناخته میشود.
امروزه با بالا رفتن آمار اجارهنشینها در نقاط مختلف شهرهای بزرگ آمار اسباب کشی نیز رو به افزایش است و افراد مختلف را از گروههای گوناگون به خود درگیر میکند. اما سوالی که شاید برای خیلی از افرادی که یا چندباری اسباب کشی کردهاند یا هیچ تجربهای در زمینه اسباب کشی ندارند ایجاد میشود این است که چگونه میتوان یک اسباب کشی ساده انجام داد؟
در این مطلب قصد داریم تا به معرفی 7 نکته مفید که میتواند نقش موثری در سادهتر کردن خدمات اسباب کشی منزل داشته باشد بپردازیم. امیدواریم در اسباب کشیهای بعد این نکات به کار شما بیایند.
1-کارها را پشت گوش نیندازید!
انجام ندادن کارها در زمان به موقع و موکول کردن آنها به زمانهای دیگر عادتی است که بسیاری از افراد در زمینهها و موقعیتهای گوناگون با آن درگیر هستند و انجام کارهای خود را به دقیقه نود میسپارند. این عادت نه چندان جالب در زمان اسباب کشی هم خودش را نشان میدهد. از آنجایی که اسباب کشی کاری نیست که شما صفر تا صد آن را در عرض چند ساعت انجام دهید لازم است از چندین روز قبل هماهمگیهای لازم برای انجام آن را صورت دهید و با یک برنامهریزی مشخص، کارهای مختلف را بخشبندی کنید تا هم فشار کمتری به شما وارد شود و هم زمان و آرامش بیشتری در اختیار داشته باشید.
2-اهدا یا فروش وسایل اضافی
در خانه هرکدام از ما وسایل مختلفی وجود دارد که شاید در طی سال حتی یک بار هم به سراغ آنها نرویم و این وسایل تنها بخشی از فضای خانه ما را به خود اشغال کردهاند و کمتر دفعاتی است که به آنها توجه کنیم. اما پای اسباب کشی که به وسط کشیده میشود تازه متوجه این میشویم که چه دردسرهایی برای بسته بندی وسایلی به جان بخریم که هیچ کاربردی برای ما ندارند. اینجاست که یک راه حل مناسب برای خلاص شدن از شر این وسایل پیشنهاد میشود
فروش وسایل: اگر وسایل شما قابلیت استفاده دارند یا احساس میکنید وسیله شما به کار برخی افراد میآیند میتواند به فروش این وسایل به روشهای آنلاین یا سنتی این وسایل فکر کنید
اهدا و بخشیدن وسایل: گاهی هم قصد و فرصتی برای فروش وسایل اضافی خانه خود ندارید و ترجیح میدهید در سریع ترین زمان ممکن از شر این وسایل اضافه خلاص شوید و آنها را به دست افرادی بسپارید که نیاز بیشتری به آنها دارند.

3-از یک چک لیست اصولی استفاده کنید
از آنجایی که اسباب کشی اقدامی با برنامههای مختلف و شاید پیچیده است بهتر است قبل از آنکه دست به کاری بزنید برای انجام آن برنامهریزی کنید تا هیچ کدام از اقدامهای ضروری آن به فراموش نشوند. بهتر است در ابتدای کار تمامی وسایلی که برای انجام اسباب کشی به آنها نیاز دارید مثل خرید کارتن بسته بندی ، چسب پهن ، نایلون و پلاستیک حبابدار و… را روی کاغذ بیاورید و برای تهیه آنها برنامه ریزی کنید.
یا به عنوان مثال وسایلی که قبل از مستقر شدن در خانه جدید باید آنهای را تعمیر کنید یا وسایلی که اطمینان دارید دیگر به کار شما نمیآیند را شناسایی کنید و رسیدگی به کارهای آنها را در برنامه خود بگنجانید.بنابراین یک چک لیست دقیق باعث میشود تا شما با خیالی راحت، سوار بر یک برنامه از پیش تعیین شده امور اسباب کشی خود را پیش ببرید و دغدغه به تعویق افتادن آنها را نداشته باشید.
4-از سلامت تجهیزات خانه جدید مطمئن شوید
خانه جدید مشکل آب گرم یا تجهیزات سرمایشی ندارد؟ اینترنت چطور؟ از نظافت منزل و راه پلههای خانه جدید مطمئنید؟ همه اینها سوالاتی هستند که قبل از استقرار در منزل جدید باید پاسخ آنها را پیدا کنید. یادتان باشد هرگونه بیتوجهی یا به تعویق انداختن کارها تنها باعث میشود که مدت زبان بیشتری را درگیر کارهای مختلف و جزئی باشید و لذت استقرار در یک منزل جدید را از یاد ببرید
5-از دوستانتان کمک بگیرید
همانطور که خوب میدانید اسباب کشی با تمام زحمتهایی که دارد میتواند فرصتی باشد برای یک تعامل و وقت گذرانی با افرادی که این بار در فضای خانه و در کنار کارهای مختلف که انجام هرکدامش به دست کسی سپرده شده. در این شرایط هم فشار کمتری به صاحب خانه وارد میشود هم کارها سریعتر انجام میشوند.

6-استراحت کافی داشته باشید
هر در اسباب کشی استرس بیشتری داشته باشید و کمتر استراحت کنید بیشتر روند کاری خودتان را مختل میکنید و شاید این همین خستگی از شدت کار باعث شود که رفتار شما با بقیه تغییر پیدا کند و باعث ایجاد کدورت بین افراد درگیر اسباب کشی شود. بنابراین یادتان باشد که در اسباب کشیها بیشتر از همه به سلامت جسم و روح خود فکر کنید و با داشتن خواب و استراحت کافی بهتر و راحتتر به امور اسباب کشی رسیدگی کنید.
7- سهلانگاری ممنوع
در بسته بندی یک سری از وسایل حساس دقت حرف اول را میزند. وسایلی که هم از ارزش بالایی برخوردار هستند هم از حساسیت بالایی و کوچک ترین بیتوجهی به شیوههای بسته بندی اصولی مثل استفاده از نایلون حباب دار و کارتن اسباب کشی مناسب میتواند به قیمت آسیب دیدن وسایل شما تمام شود. بنابراین بسته بندی وسایل منزل را با دقت و تجهیزات کافی شروع کنید و با حوصله و دقت آنها را بسته بندی کنید.
کلام آخر
در این مطلب سعی بر آن داشتیم تا به معرفی 7 نکته کلیدی که باعث راحتتر شدن اسباب کشی شما میشوند بپردازیم. امیدواریم با رعایت این نکات اسباب کشی شما آسان تر و خیالتان راحتتر شود تا از استقرار در منزل جدید لذت بیشتری ببرید
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!