همه ما خوب میدانیم که در اسبابکشیها این مادران هستند که مدیریت کارهای مختلف فرآیند جابهجایی اثاثیه منزل را بر عهده میگیرند و با نگاه دقیق خود، کاری میکنند که مراحل اسبابکشی با دقت و ظرافت بیشتری انجام شوند. اما سوال اصلی اینجاست که سایر اعضا خانواده با رعایت چه نکاتی میتوانند در نقش یک همراه کنار مادران دلسوز ظاهر شوند و مراقب باشند تا آنها از نظر جسمی و ذهنی دچار آسیب نشوند
1_در نگه داشتن یا دور انداختن برخی وسایل با مادران بحث نکنید
یکی از چالشهای رایج میان سایر اعضا خانواده و مادران به لحظاتی در اسبابکشی برمیگردد که مادرها دوست ندارند از برخی وسایل خانه دل بکنند و ترجیح میدهند آنها را در کنار سایر وسایل بستهبندی کرده و به خانه جدید انتقال دهند. در صورتی که باقی اعضا خانواده مخصوصا فرزندان با این کار موافق نیستند و دوست دارند هر چه زود از شر وسایلی که شاید دیگر کارایی قبل را ندارند خلاص شوند. اینجاست که معمولا بین مادران و فرزندان اختلاف نظری شکل میگیرد که ممکن است آرامش خانه و اعضا آن را برهم بزند. پیشنهاد ایزیپک به فرزندان این است که با سختگیری کمتری به قضیه نگاه کنند. مطمئن باشید این کار باعث میشود تا فرآیند بسته با آرامش بیشتری پیش برده شود.
2_با تامین تجهیزات مرغوب اسبابکشی خیال مادران را راحت کنید
سالم رسیدن اثاثیه در طی فرآیند اسبابکشی به منزل جدید یکی از اصلی ترین دغدههایی محسوب میشود که ذهن اعضا خانواده مخصوصا مادران را به خود مشغول میکند. یکی از مناسبترین راهحلها برای گذر از این چالش، تهیه تجهیزات مرغوب اسبابکشی است. تجهیزاتی مثل کارتن 5 لایه، نایلون حبابدار، چسب پهن و بسیاری از لوازم دیگر که در فرآیند اسبابکشی میتوانند خیال مادران را راحت کند.
3_با تقسیم کار فشار اسبابکشی را کم کنید
هیچ چیز مثل حس دست تنها بودن نمیتواند مادران را در اسبابکشی تحت فشار قرار دهد و خاطر آنها را آزرده کند. اما یادتان باشد که یک اسبابکشی اصولی، به صورت گروهی معنا پیدا میکند و قرار نیست انجام همه وسایل بر عهده یک نفر باشد. پس با یک تقسیم کار اصولی سعی کنید تا فشار اسبابکشی را برای مادران کم کنید و بگذارید اسبابکشی با سرعت و آسایش بیشتری پیش برده شود.
4_نظافت را جدی بگیرید
بسیاری از مادران روی مسئله نظافت حساسیتهای مخصوص خود را دارند که شاید برای سایر اعضا خانواده قابل درک نباشد. یکی از اقدامات به ظاهر ساده اما بسیار موثر در حفظ آسایش مادران این است که توجه بیشتری به رعایت نکات بهداشتی در اسبابکشی داشته باشیم و با درک خواستههای مادران در این زمینه، نگذاریم خاطر آنها در هنگام بستهبندی و چیدمان اثاثیه در منزل جدید آزرده شود.
5_ برای مادران از مزایای خانه جدید بگویید
شاید سکونت طولانی مدت مادران در یک خانه و محله باعث شده باشد که تعلق خاطر ویژهای به منزل قدیمی خود پیدا کنند و به این راحتیها نتواند از آن دل بکنند و به خانه جدیدی نقل مکان کنند. یکی از کارهایی که سایر اعضا خانواده باید در قبل و بعد از اسبابکشی به آن توجه کنند، صحبت کردن از مزایای خانه جدید برای آسوده کردن خیال مادران از سکونت در یک خانه و محله جدید است. این کار باعث میشود تا آنها با ذهن آرامتر و دلی خوش اسبابکشی را پشت سر بگذارند.
6_مراقب باشید به وسایل سنگین دست نزنند
یکی از اتفاقات مرسوم در اسبابکشی مربوط به مواقعی است که مادران بدون اینکه توجهی به سلامت جسمی خود داشته باشند، دست به جابهجایی وسایل سنگین میزند. وسایل مثل کارتنهای بزرگ یا حتی لوازم بزرگ آشپزخانه مثل گاز و لباسشویی. در چنین شرایطی توجه سایر اعضا خانواده به مادران و کمک کردن به آنها در پروسه جابهجایی یا سپردن تمام مراحل اسبابکشی به شرکتهای معتبر میتواند راه گشا باشد.
7_در چیدمان وسایل به سلیقه آنها احترام بگذاریم
همه ما در چیدن وسایل خانه سلیقه منحصربهفردی برای خودمان داریم و ترجیح میدهیم وسایل خانهای که در آن زندگی میکینم طوری چیدن شوند که متناسب با سلیقه ما باشند. بعد از انتقال اثاثیه به منزل جدید دقیقا همان زمانی است که باید برای نحوه چیدمان اثاثیه در خانه با هم مشورت کنیم. در چنین مواقعی معمولا مادران هستند که تصمیمات اصلی را در نحوه چیدمان و ممکن است سلیقه آنها با فرزندان متفاوت باشد. پیشنهاد ایزیپک به فرزندان این است با احترام به سلیقه مادران با آنها وارد بحث نشوند تا چیدمان اثاثیه با دقت و آرامش بیشتری اتفاق بیفتد. یادتان باشد که معمولا این مادران هستند که زمان بیشتری را در خانه سپری میکنند و حق طبیعی آنها است که خانهای هم راستا با سلیقه خود داشته باشند.
کلام آخر
در این مطلب از ایزیپک به مناسبت روز مادر به سراغ مرور چالشهایی رفتیم که در اسبابکشیها معموا میان مادران و سایر اعضا خانواده شکل میگیرند و ممکن است خاطر آنها را آزرده کند. هدف ما در این مطلب این بود که با ارائه راهحلهای مختلف برای پشت سر گذاشتن این چالشها، نقش کوچکی در حفظ آسایش و آرامش مادران در اسبابکشی ایفا کرده باشیم.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!