اسباب کشی یک کار دلهره آور و پر دردسر است که همه افراد از آن فراری هستند. در اسباب کشی امکان از بین رفتن و آسیب دیدن بسیاری از وسایل منزل وجود دارد. شرکت ایزی پک یکی از شرکت های به نام در زمینه بسته بندی و اسباب کشی است که می تواند این روند را برای شما آسان و یا حتی لذت بخش کند. به هر حال اگر تمایل به سپردن کار به متخصصین شرکت ایزی پک ندارید باید نکات بسته بندی وسایل منزل خود را بدانید تا کوچکترین آسیبی نبینند. سخت ترین بخش جا به جایی ، بسته بندی ظروف شکستنی است . در این مقاله به شرح چگونگی بسته بندی ظروف شکستنی می پردازیم.
بسته بندی ظروف شکستنی کار سختی نیست و تنها نیاز به مهارت ساده و تهیه وسایل مورد نیاز برای بسته بندی دارد . قبل از شروع به بسته بندی ظروف شکسته باید اقلامی مانند جعبه های مقوایی، فوم محافظ ظروف، محافظ حبابدار، کاغذ بسته بندی ، نواز چسب، قیچی، ماژیک و قلم و خودکار برای تهیه چک لیست، همراه داشته باشید تا روند بسته بندی خود را سرعت دهید.
آدرس اینستاگرام ایزی پک (کلیک کنید!): easypack@
چگونه ظروف شکستنی را بسته بندی کنیم؟
برای بسته بندی ظروف شکستنی حتما باید از جعبه های محکم و ضخیم به گونه ای که بتواند وزن سنگین وسایل را تحمل کند استفاده کنید. جعبه های مقوایی محکم نیز برای این کار مناسب هستند. برای ظروف شکستنی از جعبه های قدیمی استفاده نکنید چون بافت آنها ضعیف است و ممکن است پاره شوند. جعیه های مورد استفاده برای بسته بندی ظروف شکستنی باید درب مناسبی داشته باشند که به راحتی باز و بسته شوند. بعد از تهیه جعبه مناسب برای جلوگیری از ضربه دیدن وسایل شکستنی، از کاغذ بسته بندی مچاله در کف جعبه استفاده کنید.کاغذ مچاله شده می تواند به عنوان یک ضربه گیر برای محافظت از ظروف شکستنی شما مورد استفاده قرار گیرد. با بقچه زیپدار میتوانید راحت تر البسه خود را بسته بندی کنید.
بسته بندی هر یک از ظروف شکستنی روش متفاوت خود را دارد. برای بشقاب ها و ظروف تخت بهتر است آنها را بین کاغذ بسته بندی یا روزنامه قرار دهید و با چند کاغذ آن را خوب بپوشانید. و سپس بشقاب بعدی را روی آن قرار دهید. و دوباره توسط کاغذ بسته بندی روی آن را خوب بپوشایند. بعد از اینکه ۳-۴ بشقاب روی هم قرار دادید سعی کنید آنها را با چسب بهم بچسبانید تا از فضای خالی احتمالی بین آنها جلوگیری کنید. برای بسته بندی فنجان ها ، فنجان را بین کاعذ قرار دهید و لبه های روزنامه را به داخل فنجان تا کنید و فنجان بعدی را به همین شکل داخل فنجان قبلی قرار دهیدو با روزنامه بپوشانید.
برای بسته بندی لیوان باید آن را در یک لبه کاغذ قرار دهید و تا لبه دیگر آن بغلتانید تا کاغذ دور تا دور آن را بگیرد و قسمت های باقی مانده را به داخل لیوان برگردانید. این نوع بسته بندی می تواند برای گلدان، بطری و ظروف مشابه استفاده شود. اگر ظرف هایتان گران قیمت هستند از تعداد کاغذ های بیشتری برای پوشاندن آنها استفاده کنید. همچنین میتوانید از جعبه هایی استفاده کنید که مخصوص بسته بندی لیوان ها هستند و از قسمت های متفاوتی تشکیل شدهاند تا از برخورد لیوان ها با یکدیگر جلوگیری کنند. حمل اثاثیه منزل خود را با خیال راحت به ایزی پک بسپارید.
توجه: تمامی ظروف آشپزخانه و شکستنی خود را می توانید به همین شیوه بسته بندی کنید. به جای کاغذ می توانید از محافظ حبابدار نیز استفاده کنید. فقط در مصرف آنها صرفه جویی نکنید چر که هر چه بیشتر از روزنامه استفاده کنید ایمنی ظروفتان بیشتر خواهد شد. ظروف هایی نظیر قاشق، چنگال و چاقو را نیز میتوان به صورت دستهای و چند تایی با هم به وسیله کاغذ بسته بندی کرد و برای صرفه جویی در فضای موجود میتوان آنها را پس از بسته بندی درون ظرفی بزرگ قرار داد.
تو ایزی پک بهترین راه رو برای شروع یک اسباب کشی استاندارد نشونتون میدیم!
برای مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیر! 22730100
برای بسته بندی ظروف در دار مانند قابلمه، ابتدا بدنه آنها را با کاغذ بسته بندی کنید و سپس در آنها را بعید از پوشاندن با روزنامه روی آنها قرار دهید. سعی کنید به هنگام قرار دادن جعبه این گونه ظروف آنها را از پهلو درون جعبه بگذارید. برای ظروفی که از چند بخش تشکیل شده اند مانند آبمیوه گیری و … اجزاء آن را از هم جدا کنید و تک تک همه آنها را بسته بندی و کاغذ پیچ کنید و سپس در جعبه قرار دهید. اگر جنس این وسایل از شیشه است حتما درون جعبه کاغذ مچاله شده قرار دهید.
تمام اجسام و ظروف محکم و نشکستنی را در کف جعبه قرار دهید و بشفاب ها را به صورتی که روی لبه خود قرار گیرند در جعبه قرار دهید تا کمتر دچار آسیب شوند. همچنین لیوانها، فنجانها و ظروف شیشهای را در سطح بالایی جعبه قرار دهید تا ظروف دیگری روی آنها نباشد چرا که این گونه ظروف در صورت تحمیل فشار آسیبپذیر بوده و صدمه میبینند. در آخر، هرجای جعبه که جا بود را از محافظهای حبابدار پر کنید.
سعی کنید برای جعبه هایی که وسایل شکستنی در آن ها قرار دارد از چسب پهن رنگی استفاده کنید تا شناسایی آنها راحت تر باشد و در هنگام چینش در ماشین باربری در قسمت رویی بارها قرار گیرند و شناسایی آنها راحت باشید. تهیه چک لیست به هنگام بسته بندی نیز به شما کمک می کند تا راحت تر بتوانید وسایل خود را شناسایی کنید.
زمانی که همه وسایل را درون جعبه ها قرار دادید روی وسایل را با کاغذ مچاله شده بپوشانید و سپس درب آنها را ببندید. بهتر است چند سری چسب و در جهات مختلف بر روی درب بزنید تادرب آن کاملا محکم شود. جعبه ها را خیلی پر نکنید و ما بین وسایل را با روزنامه یا محافظ های حبابدار پر کنید. این امر باعث می شودکه فشار کمتری به وسایل بیاید و کمتر آسیب ببیند. استفاده از کلمه شکستنی بر روی جعبه ها می توانند کمک کننده باشد. آن را با ماژیک و به صورت بزرگ بنویسید تا قابل دیدن باشد.
کلام آخر
شرکت ایزی پک با وجود متخصصین در زمینه بسته بندی اثاثیه منزل می تواند بهترین بسته بندی را برای شما فراهم کند تا بدون هیچگونه آسیبی وسایل شما جا به جا وشند. علاوه بر آن می تواند پک های بسته بندی و تجهیزات مورد نیاز را در اختیار شما قرار دهد.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!