شاید برای خیلی از ما پیش آمده باشد که مدت زمانی که برای یک اسباب کشی پیشبینی میکنیم اختلاف بسیار زیادی با آنچه در واقعیت اتفاق میافتاده داشته باشد. تا جایی که ممکن است چندین روز از اثاث کشی منزل شما بگذرد اما هنوز خانه جدید شکل شمایل یک خانه استاندارد را به خود نگرفته و این اتفاق درگیریهای مختلفی در ذهن شما ایجاد کند. در این مطلب از ایزیپک به سراغ بررسی و ریشهیابی 7 اشتباه رایج در اسباب کشی که باعث کند شدن فرآیند اثاث کشی میشوند رفتهایم. با ما همراه باشید!
1-استفاده از کارتنهای کهنه
بسیاری از افراد اعتقادی به خرید کارتن اسباب کشی نو ندارند و ترجیح میدهند جای خرید کارتنهای نو، زمان خود را صرف پیدا کردن کارتنهای خاک گرفته قدیمی کنند. اما یادتان باشد که کارتنهای کهنه در اثر استفاده مکرر ضعیف شده و احتمال پاره شدن و آسیب دیدن آنها در هنگام حمل و نقل بیشتر است. همچنین، کارتنهای کهنه ممکن است کثیف و آلوده باشند و این آلودگی و کثیفی میتواند به وسایل داخل جعبه منتقل شود و شما را تا چند روز درگیر بیماریهای مختلف کنند.
2-عدم برچسبگذاری جعبهها
برچسبگذاری جعبهها در اسباب کشی یکی از مهمترین کارهایی است که باید انجام دهید. این کار به شما کمک میکند تا در هنگام باز کردن جعبهها در خانه جدید، به راحتی وسایل مورد نظر خود را پیدا کنید و وقت خود را با سردرگمی در پیدا کردن وسایل هدر ندهید.
3-موکول کردن کارهای اثاث کشی به لحظات آخر
یکی از مشکلات رایج در اثاث کشی این است که بسیاری از افراد کارهای مربوط به بستهبندی وسایل و هماهنگی با شرکت باربری را به روز آخر موکول میکنند. این رفتار میتواند موجب ایجاد استرس، هزینههای اضافی، آسیبدیدن وسایل و بهم ریختن برنامهها شود. برای اسباب کشی راحت و بیدردسر، بهتر است که افراد به موقع برنامهریزی کنند و وسایل خود را بهخوبی بستهبندی و برچسبگذاری کنند.
4-استفاده نکردن از لوازم بستهبندی مناسب
استفاده نکردن از لوازم بستهبندی مناسب در اسباب کشی میتواند مشکلات زیادی را برای شما و وسایلتان به وجود آورد. برخی از این مشکلات عبارتند از: شکستن، خراشیدن، خوردن یا کج شدن وسایل حساس و قیمتی؛ از دست دادن وسایل کوچک و مهم؛ سردرگمی و بینظمی در باز کردن و مرتب کردن وسایل در خانهی جدید؛ افزایش هزینههای اسباب کشی به دلیل نیاز به جعبهها و کارگران بیشتر؛ ایجاد زبالههای زیاد و آلودگی محیط زیست. بنابراین، بهتر است که قبل از اثاث کشی، لوازم بسته بندی و اسباب کشی مناسب مانند جعبههای مقاوم، پلاستیک حبابدار ضربه گیر ، چسب پهن نواری ، قیچی، ماژیک و برچسب را تهیه کنید و وسایل خود را بهطور دقیق و مرتب بستهبندی کنید.
5-بیمه نشدن وسایل در اسباب کشی
بیمه نکردن وسایل در اسباب کشی میتواند برای شما خطرات و ضررهای زیادی را به همراه داشته باشد. اگر وسایل شما در طول جابجایی آسیب ببینند، شکسته شوند، گم شوند یا دزدیده شوند، شما نمیتوانید از شرکت اسباب کشی خسارت خواهی کنید و باید خودتان هزینه تعمیر یا جایگزینی آنها را بپردازید. بنابراین، بهتر است که قبل از اثاث کشی ، بیمه مناسبی برای وسایل خود تهیه کنید و از شرکت اسباب کشی بخواهید که مسئولیت خسارتهای احتمالی را بر عهده بگیرد.
6-کمک گرفتن از افراد غیر متخصص
بدون شک کمک گرفتن از افراد مختلف در اسباب کشی میتواند فرآیند انتقال اثاثیه به منزل جدید را به شکل چشمگیری افزایش دهد. اما یادتان باشد که کمک گرفتن از افراد غیر متخصص میتواند بجای سریع کردن اسباب کشی آن را کند و طاقتفرسا و پرضرر کند. برخی از این خطرات و ضررها عبارتند از: ایجاد آسیبهای جسمی به خودتان یا کمککنندگان به دلیل نداشتن تجربه کافی؛ شکستن، خراشیدن، خوردن یا گم شدن وسایل حساس و قیمتی؛ افزایش هزینههای اسباب کشی به دلیل نیاز به تعمیر یا جایگزینی وسایل آسیبدیده یا از دست رفته. بنابراین، بهتر است که برای اثاث کشی منزل از نیروهای متخصص و باسابقه استفاده کنید و از کمک گرفتن از افراد غیر متخصص اجتناب کنید.
7- توجه نکردن به شرایط آبوهوایی
توجه نکردن به شرایط آبوهوایی در اسباب کشی میتواند مشکلات زیادی را برای شما و وسایلتان به وجود آورد و فرآیند انتقال اثاثیه را کندتر کند. مشکلاتی مثل: لغزندگی و خطرناک بودن مسیر به دلیل بارش برف یا باران؛ آسیبدیدن وسایل حساس به رطوبت و سرما مانند وسایل برقی و چوبی . بسیاری مشکلات دیگر. بنابراین بهتر است که قبل از اثاث کشی منزل ، شرایط آبو هوایی را بررسی کنید و با شرکت اسباب کشی معتبر و باسابقه هماهنگ کنید. این کارها میتواند اسباب کشی را تبدیل به یک تجربه امن و مطمئن کند.
کلام آخر
در این مطلب از ایزیپک به سراغ 7 اشتباه رایج در اسباب کشی رفتیم که بیتوجهی به آنها میتواند فرآیند اسباب کشی را برای شما به شکل چشمگیری کند کند. امیدواریم با خواندن این مطلب بتوانید یک اثاث کشی سریع، راحت و با کیفیت را پشت سر بگذارید
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!